Studentski život

Osnovni cilj ove sfere platforme jeste podsticanje studenata da se unapre?uju tokom celog života, da se informišu o svojim mogu?nostima za dobijanje stipendija, konkurisanju za studentske razmene ali i o volontiranju, volonterskim kampovima i praksama. Iako je platforma oformljena primarno za studente hispanistike, u ovoj sferi se mogu prona?i informacije relevantne za svakog studenta kao što su studentske benefit kartice, opisi domova i menzi ali i dobiti obaveštenja o zanimljivim i korisnim seminarima, kursevima ili radionicama.

Ukoliko niste pronašli odgovor na neko pitanje možete nas kontaktirati mejlom ili klikom na polje sugestije u levom delu ekrana.

2 komentara na članak Studentski život

1. Milica

Volela bih da znam nesto vise o stipendijama za koje bih mogla da konkurisem, kao i o razmeni studenata i o nacinu na koji to funkcionise..Unapred hvala

1. ¿Qué pasa? Autor članka