Postanite deo tima

Naša misija je da do studenata hispanistike do?u zna?ajne informacije vezane za studije, stipendije, volontiranja, kulturna dešavanja i mogu?nosti za stru?no i li?no usavršavanje. Verujemo da ?emo na taj na?in pomo?i da mladi hispanisti postanu svesniji zna?aja aktivnosti i vanfakultetskih obaveza. Sa druge strane, kroz svakodnevni rad se i mi sami unapre?ujemo, razmenjujemo znanja i iskustva i stalno u?imo nešto novo vezano za hispanski svet i studije. Rad u platformi, tako?e, donosi i timski rad i nova prijateljstva.

Ukoliko deliš naše vrednosti, podsti?emo te da se prijaviš na dvomese?ni probni rad u našoj platformi. Prethodno iskustvo nije potrebno, jedino se o?ekuje da ?eš mo?i da izdvojiš oko 7 sati nedeljno. Tražimo motivisane, odgovorne i komunikativne studente bilo kog nivoa studija.

Budu?i da se ve?ina naših aktivnosti odvija putem interneta, nije važno gde se nalaziš dokle god imaš pristup internetu.

Po isteku dva meseca, dobi?eš potvrdu Društva hispanista i priliku da postaneš stalni ?lan našeg tima, ukoliko se dobro pokažeš.

Poziv je stalno otvoren, a motivaciono pismo možete poslati na quepasa@drustvohispanista.rs. Odgovori?emo na sve prijave u najkra?em mogu?em roku.

Napomene:

• Formalni uslov je i ?lanstvo u Društvu hispanista, informacije o u?lanjenju možeš prona?i na ovoj stranici.
  • Rad u platformi ¿Qué pasa?, kao i u Društvu hispanista uopšte, isklju?ivo je volonterski.

Pitanja i odgovori

1. U ?emu je razlika izme?u ovog konkursa i dvomese?nih praksi koje ste do sada organizovali?

Kad i do sada, organizujemo dva ciklusa praksi godišnje (na jesen i na prole?e). Primetili smo, me?utim, da mnogim studentima ne odgovaraju ti termini zbog obaveza na Fakultetu. Zbog toga smo odlu?ili da ?emo trajno otvoriti poziv za nove ?lanove. Osnovna razlika je u tome što se za praksu može prijaviti ograni?en broj studenata koji prolazi kroz razli?ite radionice (pisanje ?lanaka, koriš?enje WordPress-a i sl.) dok to sa ovim modelom nije slu?aj. Me?utim, kada se budu održavale prakse, mo?i ?eš da prisustvuješ tim radionicama prvom prilikom.

1. Ukoliko sam se prijavio/prijavila preko stalnog konkursa, da li mogu da u?estvujem i na praksi?

Nema potrebe za time jer ?eš po završetku probnog perioda dobiti potvrdu od Društva hispanista o svom radu i priliku da se pridružiš timu kao stalni ?lan.

Ukoliko imaš još neka dodatna pitanja, ne ustru?avaj se da nas pitaš na quepasa@drustvohispanista.rs.