Postanite deo tima

Naša misija je da do studenata hispanistike dođu značajne informacije vezane za studije, stipendije, volontiranja, kulturna dešavanja i mogućnosti za stručno i lično usavršavanje 레이븐 파일 다운로드. Verujemo da ćemo na taj način pomoći da mladi hispanisti postanu svesniji zna?aja aktivnosti i vanfakultetskih obaveza. Sa druge strane, kroz svakodnevni rad se i mi sami unapređujemo, razmenjujemo znanja i iskustva i stalno učimo nešto novo vezano za hispanski svet i studije Download comic topics. Rad u platformi, takođe, donosi i timski rad i nova prijateljstva.

Ukoliko deliš naše vrednosti, podstićemo te da se prijaviš na dvomesečni probni rad u našoj platformi more in January. Prethodno iskustvo nije potrebno, jedino se očekuje da ćeš moći da izdvojiš oko 7 sati nedeljno. Tražimo motivisane, odgovorne i komunikativne studente bilo kog nivoa studija minecraft 0.17.0 apk 다운로드.

Budući da se većina naših aktivnosti odvija putem interneta, nije važno gde se nalaziš dokle god imaš pristup internetu 스트리트 파이터 4 apk 다운로드.

Po isteku dva meseca, dobićeš potvrdu Društva hispanista i priliku da postaneš stalni član našeg tima, ukoliko se dobro pokažeš Ied it nine times.

Poziv je stalno otvoren, a motivaciono pismo možete poslati na quepasa@drustvohispanista.rs 티서치 다운로드. Odgovorićemo na sve prijave u najkraćem mogućem roku.

Napomene:

• Formalni uslov je i članstvo u Društvu hispanista, informacije o učlanjenju možeš pronaći na ovoj stranici 2g phone game download.
  • Rad u platformi ¿Qué pasa?, kao i u Društvu hispanista uopšte, isključivo je volonterski.

Pitanja i odgovori

1. U čemu je razlika između ovog konkursa i dvomesečnih praksi koje ste do sada organizovali axcrypt free?

Kad i do sada, organizujemo dva ciklusa praksi godišnje (na jesen i na proleće). Primetili smo, međutim, da mnogim studentima ne odgovaraju ti termini zbog obaveza na Fakultetu 데스노트 더 뉴 월드 다운로드. Zbog toga smo odlučili da ćemo trajno otvoriti poziv za nove članove. Osnovna razlika je u tome što se za praksu može prijaviti ograničen broj studenata koji prolazi kroz razli?ite radionice (pisanje članaka, korišćenje WordPress-a i sl.) dok to sa ovim modelom nije slučaj. Međutim, kada se budu održavale prakse, moći ćeš da prisustvuješ tim radionicama prvom prilikom.

1. Ukoliko sam se prijavio/prijavila preko stalnog konkursa, da li mogu da učestvujem i na praksi?

Nema potrebe za time jer ćeš po završetku probnog perioda dobiti potvrdu od Društva hispanista o svom radu i priliku da se pridružiš timu kao stalni član.

Ukoliko imaš još neka dodatna pitanja, ne ustručavaj se da nas pitaš na quepasa@drustvohispanista.rs.