Dom omladine Beograd

Dom omladine Beograda je centar koji promoviše programe za mlade u sferi savremene umetnosti i kulture. Nalazi se u samom centru grada, u Makedonskoj 22. Spektar njihove ponude ide od izložbi, filmskih projekcija i predstava, preko tribina i debata na razne teme do radionica arhitekture, psihologije i rada na vikipediji. Ono što je razli?ito u odnosu na ostale ustanove je da pored radionice, postoji i psihološko savetovalište gde možete tražiti savete, konsultacije i voditi razgovore sa psiholozima potpuno besplatno. Još jedna jedinstvenost je i EU info centar. Centar je otvoren za gra?ane Srbije i njihova pitanja vezana za Evropsku uniju, njene institucije i evropske integracije.
EU biblioteka u ovom centru nudi knjige i publikacije o svim pitanjima vezanim za EU i evropske integracije, i to na engleskom i srpskom jeziku. Organizuje i razne radionice, seminare i tribine. Centar je otvoren za gra?ane radnim danima od 10 do 19 ?asova i subotom od 10 do 15 ?asova, dok je radno vreme doma pon-sub 10.00-22.00 (danima kada su koncerti blagajna radi do 24.00), a nedeljom je otvoren ako postoji program za taj dan.

Za dodatne informacije posetite sajt.