Institut Servantes

Institut Servantes (Instituto Cervantes) za Srbiju se nalazi u Beogradu, u ?ika Ljubinoj ulici br 꽃보다 할배 스페인 다운로드. 19, u blizini Trga Republike. Bavi se organizacijom DELE ispita (Diploma španskog kao stranog jezika) kao i izdavanjem sertifikata i zvani?nih diploma za polaznike kurseva, zatim organizacijom raznih kurseva španskog jezika (?ak i virtuelnih)  i kursa usavršavanja profesora španskog jezika Windows 10 ie11. ?esto stimulišu i kulturne aktivnosti poput koncerata, izložbi, pozorišnih i plesnih predstava i filmskih projekcija, a na raspolaganju je i koriš?enje biblioteke „Hose Jero“ Download cute wallpapers. Za u?lanjenje u biblioteku potrebno je samo popuniti formular i platiti godišnju ?lanarinu. Mogu?e je gledati špansku televiziju, slušati muziku, a na raspolaganju je i ?itaonica Reba's Adventures 2.9 Bugpan. Uz to postoje i kompjuteri sa pristupom internetu namenjeni istraživanju i izu?avanju španske i hispanoameri?ke kulture gde možete i odštampati potreban materijal u skladu sa cenom jedne štampane strane 맨정신 mp3 다운로드. Vikendom Servantes nudi ?asove tanga, flamenka i salse.

Biblioteka „Hose Jero“ – korisne informacije

Internet katalog – korisne informacije

Sve informacije o samom Institutu, krsevima i kulturnim dešavanjima koje organizuju možete prona?i na njihovoj internet prezentaciji i fejsbuk stranici 기어파이터 샤이닝 다운로드.