Sekretarijat Fakulteta

Sekretarijat Fakulteta obavlja opšte, upravno-pravne, administrativne, finansijsko-materijalne, tehni?ke i druge poslove od interesa za obavljanje delatnosti Fakulteta, utvr?ene opštim aktom o sistematizaciji koji donosi dekan Fakulteta.

Sekretarijat ?ine:

• Odsek za studentska pitanja;
  • Odsek za opšte i pravne poslove sa Tehni?kom službom;
  • Odsek za finansijsko i materijalno poslovanje.

Odsek za studentska pitanja

Zaposleni Odseka za studentska pitanja, ili Studentske službe kako se kolokvijalno naziva, su: upravnik, viši referenti i referenti. Viši referenti i referenti rade sa studentima svakog radnog dana na šalterima sa razli?itim radnim vremenom.

Postoje tri vrste šaltera: za izdavanje dokumenata (šalteri 1, 2 i 7), arhiv (preko puta gornjeg ulaza u Salu heroja) i šalter za studijske grupe (3, 4, 5, 6 i 8). Na ovim poslednjim rade viši referenti za studijske grupe. Za grupu 15 to je šalter 6 koji radi svakog radnog dana od 11 do 13 ?asova. Šalter za izdavanje dokumenata studentima grupe 15 je šalter 2 koji radi svakog radnog dana od 09 do 13 ?asova.

U Odseku za studentska pitanja možete:

• Dobiti informacije o radu Fakulteta;
  • Predati zahtev za izdavanje potvrde o upisanoj godini i privremeno podizati srednjoškolska dokumenta;
  • Predati zahtev za izdavanje potvrde o položenim ispitima koja se, nažalost, izdaje samo na srpskom jeziku;
  • Preuzeti indeks i sve vrste potvrda i uverenja;
  • Predati dokumenta za studentske domove, kredite i stipendije.

Odsek organizuje sistematske preglede, vodi dosije studenta i ažurira veb-sajt. Referenti nisu dužni da znaju pojedinosti svakog studijskog programa i profila, to je posao sekretara mati?ne katedre i prodekana za nastavu.

Studentsku službu možete kontaktirati i mejlom. Proverili smo ažurnost odgovaranja Studentske službe na mejlove i bili smo prijatno iznena?eni. Dobili smo odgovor na pitanje ve? slede?eg radnog dana. Nemojte se ustru?avati da im pišete.