Događaji u okviru Specijalnog izdanja Međunarodne letnje škole

Ovogodišnji specijalni gost je cenjeni kubanski filozof Raul Fornet-Betankur, tvorac ideje o interkulturalnom dijalogu iz perspektive latinoameričke filozofije.

Nakon prvog izdanja Međunarodne letnje škole latinoameričkih studija, nastavljamo da negujemo filozofsku nit projekta i celokupno specijalno izdanje Škole u 2018 남극탐험 다운로드. godini posvećujemo filozofiji interkulturalnosti, smatrajući da je to još jedan u nizu obaveznih pojmova o kojima moramo mnogo češće da razgovaramo, posebno sa mladima mac os x.
Tokom ova tri dana predstavićemo kakve odgovore na ovu temu nudi Latinska Amerika.

Preuzmite celokupan program Specijalnog izdanja Međunarodne letnje škole: PROGRAM – Specijalno izdanje Letnje škole

Gospodinu Fornet Betankuru će se pridružiti i učesnici: Dejan Mihailović (filozof i redovni profesor-istraživač na Tehnološkom fakultetu u Montereju), Nemanja Džuverović (vanredni profesor na Studijama mira na Katedri za međunarodne studije na Fakultetu političkih nauka u Beogradu), Iva Čukić (istraživačica i osnivačica kolektiva Ministarstvo prostora), a prisutni će imati prilike da se uključe u diskusiju 표창장 양식 다운로드.

Generalni sponzor projekta je Jungle tribe agencija, a predavanja se sprovode uz podršku Instituta Servantes i u saradnji sa Institutom za evropske studije youtube converter.

Celokupan program je otvoren za javnost i ulaz je besplatan! Za predavanja koja su na španskom jeziku obezbeđen je prevod na srpski jezik ez2dj aeic.