Otkrijte Latinsku Ameriku uz Jungle Tribe!

Jeste li napravili planove za ovo leto? Ako želite da se upustite u avanturu i otkrijete Latinsku Ameriku, Jungle Tribe ekipa je i ove godine pripremila super destinacije i pakete!

Da se interesovanje hispanista, ali i drugih istraživača iz regiona okreće ka Latinskoj Americi imali smo prilike da vidimo tokom prethodnih godina na različitim događajima, a naročito kroz interesovanje za Letnju školu latinoameričkih studija.

Put u Latinsku Ameriku je nekada delovao kao nemoguća misija za ljude iz našeg regiona. Međutim, danas postaje sve pristupačnija, mada nista manje egzotična destinacija!
U nastavku vam predstavljamo ponudu Jungle Tribe ekipe, a u toku su i Last minute ponude!

Letovanje u MEKSIKU
Meksiko je jako sadržajna destinacija gde pored kulturnog nasleđa Maja i Asteka, možete i da odmorite na najlepšim plažama Kariba.

Više informacija na:

Meksiko i Kuba

Ukoliko vas više privlači da obiđete više zemalja, predlažemo vam da uz Meksiko posetite i Kubu u istom aranžmanu: http://www.jungletribe.com/sr/putovanja/daleke-destinacije/srednja-amerika-i-karibi/meksiko-kuba-leto

Brazil, Kolumbija, Ekvador
Potpuno nova avantura koja povezuje špansko i portugalsko govorno područje. U pitanju je pravi avanturistički pohod – rafting, vožnja kajacima,, vožnja biciklima, jahanje konja, bandži skakanje, zip line.: http://www.jungletribe.com/sr/putovanja/daleke-destinacije/juzna-amerika/brazil-kolumbija-ekvador

Kolumbija je neotkriveni dragulj Južne Amerike, a odskoro državljanima Srbije nije potrebna viza za ulazak u ovu zemlju, pa je pravo vreme da je posetite: http://www.jungletribe.com/sr/putovanja/daleke-destinacije/juzna-amerika/kolumbija

Ukoliko ćete ipak odložiti odlazak u Latinsku Ameriku za neki drugi put, Jungle Tribe je pripremio i put u Baskiju i Portugal!

Ovo je evropsko proputovanje gde se pored portugalskog govornog područja upoznaju i raznovrsnost Španije, odnosno specifičnosti Baskije: http://www.jungletribe.com/sr/putovanja/letnja-proputovanja/baskija-i-portugalija