Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs počinje 7. maja!

Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs održava se ove godine od 7. do 14. maja. Na ovogodišnjem festivalu biće prikazani najbolji međunarodni i domaći filmovi, uključujući veliki broj svetskih i evropskih premijera 영원한 여름 다운로드.

Izdvajamo vam filmove koji su na španskom jeziku, a svakako vam predlažemo da pogledate više projekcija, pošto je kvalitet filmova zagarantovan polly videos! Celokupan program pogledajte ovde.

Filmovi:

HABANEROS, Julien Temple

Koristeći arhivski materijal, animaciju, fragmente filmova i intervjue sa žiteljima Havane, svedocima i stručnjacima, film se osvrće na ključne trenutke moderne istorije grada, od ukidanja ropstva krajem XIX veka do špansko-američkog rata i od diktature generala Batiste do revolucije Fidela Kastra 쥬라기월드 다운로드. Film završava pitanjem šta budućnost donosi. Mnogi lokalni stanovnici Havane ohrabreni su Obaminim popuštanjem sankcija, ali još uvek ostaje mnogo neizvesnosti possible changes.

Vreme i mesto projekcije: 8 pscp 영상 다운로드. maj u 21:30h, Muzej Jugoslovenske kinoteke

DONKEYOTE, Chico Pereira

Manolo živi jednostavan život na jugu Španije Fish server registry. Ima dve ljubavi: svoje životinje, posebno magarca Gorriona (Vrabac) i lutanje prirodom. Uprkos savetu lekara, odlučuje da krene na još jedno, poslednje putovanje – treking kroz brutalnu američku 2.200 milja dugu ’Stazu suza’ 위플래쉬 자막 다운로드. Ali ne bez svog magarca.