Dugoročno volontiranje u Malagi (EVS)

      Нема коментара на Dugoročno volontiranje u Malagi (EVS)

Fondacija  Alonso Kihajno (Alonso Quijano)  u potrazi je za dva volontera za program u Španiji koji počinje u septembru 2018. godine i traje do avgusta 2019 Modern Combat 5 apk. godine. Prijave za konkurs  otvorene  su do 16. marta 2018. godine.

Šta je EVS 코렐드로우 11 다운로드?

Evropski volonterski servis (European Voluntary Service, EVS) jedan je od segmenata programa Mladi u akciji (Youth in action) Evropske komisije, kome je u cilju da omogući mladim osobama (od 18 do 30 godina) da volontiraju u drugoj zemlji tokom određenog vremenskog perioda (obično između 2 i 12 meseci) webpage file.

Ovaj program osim što koristi lokalnim zajednicama, čini i da volonteri steknu nova znanja, veštine, nauče novi jezik i upoznaju nove kulture radeći na projektima iz oblasti kao što su: zaštita životne sredine, umetnost, kultura, aktivnosti sa decom, sportske aktivnosti i slično. EVS volonteru/ki obezbeđuje smeštaj (stan i hranu), osiguranje i džeparac .Sve obuke volontera su besplatne, a putni troškovi i eventualni troškovi vize u potpunosti refundirani.

Osnovne informacije o ovom EVS projektu:

Mesto: Malaga, Španija

Početak projekta: 7. septembar 2018. godine

Kraj projekta: 7.avgust  2019. godine

Vreme trajanja projekta: 11 meseci

Broj volontera: 2

Rok za prijavu: 16. mart 2018. godine

Biće uzete u razmatranje isključivo ozbiljne i motivisane prijave!

Informacije o fondaciji Alonso Kihano:

Neprofitna privatna i nezavisna institucija čiji cilj je da doprinese razvoju ljudi kroz promociju kulturnih  i obrazovnih inicijativa, naročito ljubitelja pisane reči.

Šta se nudi volonterima:

-Besplatne časovi španskog jezika

-Novo iskustvo u mnoštvu drugačijih veština korisnih za njihovu buduću karijeru.

-Program postavlja izazove pred volontere, omogućava im da prošire vidike upoznajući mlade koje dolaze iz najrazličitijih delova sveta.

-Bezbedno i udobno radno okruženje sa svim neophodnim resursima

-Volontiranje u bolnici za majku i dete, u okviru projekta  „Ozdravi uz knjige“ (Get better with books), gde se od volontera očekuje da posećuje sobe dece i pozajmljuje im knjige uz pratnju osobe odgovorne za taj deo posla

-Podrška i saradnja u programu „Španski za imigrante“

-Razvrstavanje  digitalnog i štampanog materijala (knjiga, časopisi, enciklopedije…)

-U projektu „Knjige za sve“ (Books for the World)  zadatak volontera je da raspoređuje knjige za slanje kao i da pomogne u pakovanju istih.

-Pomoć u održavanju internet stranice  Fondacije: upravljanje e-mail poštom, pregled teksova i fotografija na stranici…

-Saradnja u projektu „Male biblioteke Alonsko Kihano“ (Mini liraries Alonso Quijano): podrazumeva odabir i raspoređivanje doniranih knjiga; rad sa paketima iz drugih biblioteka

Volonteri će uvek imati na raspolaganju pomoć  osoblja

Smeštaj, hrana i džeparac:

Program uključuje: obezbeđen smeštaj, novac za hranu (150 evra mesečno),pokrivene putne troškove tj. avionsku kart, gradski prevoz (ukoliko je potrebno) i džeparac (150 evra mesečno).

Način prijave:

Svi zainteresovani neka popune sledeći obrazac gde će  uvrstiti CV, motivaciono pismo i svoju fotografiju. Izabrani kandidati biće pozvani na intervju preko Skajpa između 28. i 30. marta 2018. godine.

Pri aplikaciji potrebno je navesti vašu sending organizaciju, sa kojom je potrebno stupiti u konktakt pre samog apliciranja. Ovo su neke od sending organizacija koje šalju volontere na EVS u inostranstvo.

Više o ovom EVS projektu pročitajte ovde.

Više o Fondaciji Alonso Kihano pročitajte ovde.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *