Intervju sa Migelom Konćom

      Nema komentara na Intervju sa Migelom Konćom

Miguel Concha je jedan od najpoznatijih imitatora Majkla Džeksona u svetu. Po zanimanju je profesor fizičkog vaspitanja, pevač je, izvođač i imitator Majkla Džeksona od svoje pete godine, baveći se time ukupno dvadeset i osam godina.

Svom idolu odaje počast na različitim mestima u svetu kao što su Čile, Argentina, Portugal, Francuska, Velika Britanija, Bosna, Hrvatska, Srbija i dr.

https://www.facebook.com/mickeljackson/?pnref=lhc

Tim ¿Qué pasa? je imao čast da uradi intervju sa novim Majkl Džeksonom.

-Da li se nešto promenilo u tvom životu od kada si postao popularan?

Da bih bio ovde gde jesam, morao sam da donesem neke teške odluke. Napustio sam domovinu, Čile, 2009. godine, i izabrao da ostvarim svoj san putujući u prvu zemlju u kojoj sam održao koncert, Francusku. Medjutim, morao sam da ostavim sina u Južnoj Americi i to mi je teško palo.

-Zašto je Majkl Džekson tvoja najveća inspiracija?

Njegovu muziku sam prvi put čuo sa pet godina. Najviše mi se svidela pesma Thriller. Jednostavno, na Majkla sam gledao kao na oca, rastao sam ugledajući se na njega, i posvetio sam svoj život njemu.

-Koji je najbolji trenutak u tvojoj karijeri?

Jedna od najboljih uspomena je kad sam se pojavio u Rolling Stone časopisu kao najbolji imitator Majkla Džeksona Južne Amerike. Takodje kada me je Sony Music proglasio za zvaničnog impersonatora moje zemlje. Pamtiću i snimanje filma Spomenik Majklu Dzeksonu 2014. godine. Ali najveće zadovoljstvo mi je bilo kada sam održao jedan koncert na kome se pojavilo 30.000 ljudi, pružajući mi veliku podršku u onome što radim. Naravno, uživam i u vremenu provedenom sa fanovima.

-Šta misliš, šta si bio u prošlom životu?

Mislim da sam bio vanzemaljac. Uvek kada me vide, ljudi se čude koliko ličim na Majkla.

-Koja je tvoja najveća želja?

Moja najveća želja je da budem srećan. Znam da je to nekad teško u ovom svetu ali meni su potrebne samo jednostavne stvari. Dobra porodica, da budem pored svog sina, okružen dobrim prijateljima i da nastavim da radim ono što najbolje umem.

-Na šta si najviše ponosan?

Najponosniji sam na svog pametnog i skromnog sina i na njegove uspehe. Takodje sam ponosan na sebe jer sam pravio mnoge žrtve da bih danas bio tu gde jesam. Napustio sam posao profesora fizičkog vaspitanja i krenuo u svet da ostvarim svoj san, u čemu uspevam.

Ukoliko želite da saznate nešto više o njemu, posetite sledeći link:

https://www.facebook.com/mickeljackson/?pnref=lhc

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *