Postanite deo ¿Qué Pasa? tima

Nema komentara na Postanite deo ¿Qué Pasa? tima

Informativna sekcija Društva hispanista raspisuje konkurs za prijem praktikanata za rad na platformi  ¿Qué pasa?. Konkurs je otvoren do 30.oktobra.

qp-logo-150-1

Platformu ¿Qué pasa?, koja ?ini deo informativne sekcije Društva hispanista, osnovali su studenti hispanistike, a nastala je sa ciljem da se unapredi informisanost studenata, olakša studiranje i podstakne li?ni i profesionalni razvoj.

Trajanje prakse: dva meseca (1. 11. 2016 – 1. 1. 2017)

Potreban broj praktikanata: 5

Zaduženja: U?esnici ?e, u saradnji sa ?lanovima tima i u skladu sa sopstvenim afinitetima, istraživati teme od zna?aja za studente hispanistike, kao što su teme relevantne za studentski život i hispanski svet, kao i promovisati vesti i doga?aje iz hispanskog sveta preko društvenih mreža platforme ¿Qué pasa?. Odabrani kandidati bi?e, tako?e, upoznati sa formom pisanja ?lanaka kroz radionicu organizovanu u saradnji sa ?lanovima ?asopisa Društva hispanista Reflejo i timom platforme ¿Qué pasa?. Neophodno je da praktikanti budu spremni da izdvoje do šest sati sedmi?no za izvršavanje zadataka.

Kriterijum za odabir: odgovorni, motivisani, posve?eni, fleksibilni i komunikativni studenti koji žele da budu informisani i doprinesu poboljšanju kvaliteta studija. Nije potrebno prethodno iskustvo, a u slu?aju podjednako ocenjenih prijava, prednost ?e imati studenti prve i druge godine.

Na?in prijave i rok: popuniti ovaj formular do 30. oktobra u 22:00h

Uslovi: Prednost ?e imati kandidati sa Katedre za iberijske studije. Ukoliko niste ?lan Društva hispanista, informacije o u?lanjenju možete dobiti klikom na ovaj link.

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite nam se mejlom na adresu:quepasa@drustvohispanista.rs

Praksa po?inje 1. novembra i traje dva meseca. Odabrani kandidati bi?e kontaktirani mejlom kako bi se dogovorili kada ?emo održati informativni sastanak.

Praktikanti ?e po završetku prakse dobiti sertifikat u kome ?e biti navedene aktivnosti koje su realizovane. Oni koji se budu najbolje pokazali ima?e priliku da postanu aktivni ?lanovi tima ¿Qué pasa? i ima?e priliku da ozbiljnije u?estvuju u daljem radu Društva hispanista i njegovim projektima.