Postanite deo ¿Qué Pasa? tima

Nema komentara na Postanite deo ¿Qué Pasa? tima

Informativna sekcija Društva hispanista raspisuje konkurs za prijem praktikanata za rad na platformi  ¿Qué pasa?. Konkurs je otvoren do 30.oktobra.

qp-logo-150-1

Platformu ¿Qué pasa?, koja čini deo informativne sekcije Društva hispanista, osnovali su studenti hispanistike, a nastala je sa ciljem da se unapredi informisanost studenata, olakša studiranje i podstakne lični i profesionalni razvoj.

Trajanje prakse: dva meseca (1. 11. 2016 – 1. 1. 2017)

Potreban broj praktikanata: 5

Zaduženja: Učesnici će, u saradnji sa članovima tima i u skladu sa sopstvenim afinitetima, istraživati teme od značaja za studente hispanistike, kao što su teme relevantne za studentski život i hispanski svet, kao i promovisati vesti i događaje iz hispanskog sveta preko društvenih mreža platforme ¿Qué pasa?. Odabrani kandidati biće, takođe, upoznati sa formom pisanja članaka kroz radionicu organizovanu u saradnji sa članovima časopisa Društva hispanista Reflejo i timom platforme ¿Qué pasa?. Neophodno je da praktikanti budu spremni da izdvoje do šest sati sedmično za izvršavanje zadataka.

Kriterijum za odabir: odgovorni, motivisani, posvećeni, fleksibilni i komunikativni studenti koji žele da budu informisani i doprinesu poboljšanju kvaliteta studija. Nije potrebno prethodno iskustvo, a u slučaju podjednako ocenjenih prijava, prednost će imati studenti prve i druge godine.

Način prijave i rok: popuniti ovaj formular do 30. oktobra u 22:00h

Uslovi: Prednost će imati kandidati sa Katedre za iberijske studije. Ukoliko niste član Društva hispanista, informacije o učlanjenju možete dobiti klikom na ovaj link.

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite nam se mejlom na adresu:quepasa@drustvohispanista.rs

Praksa počinje 1. novembra i traje dva meseca. Odabrani kandidati biće kontaktirani mejlom kako bi se dogovorili kada ćemo održati informativni sastanak.

Praktikanti će po završetku prakse dobiti sertifikat u kome će biti navedene aktivnosti koje su realizovane. Oni koji se budu najbolje pokazali imaće priliku da postanu aktivni članovi tima ¿Qué pasa? i imaće priliku da ozbiljnije učestvuju u daljem radu Društva hispanista i njegovim projektima.