EVS u Malagi

      Nema komentara na EVS u Malagi

Organizacija Asociación Juventil Intercambia u Malagi raspisala je konkurs za prijem dva volontera na projekat koji počinje u junu 2017. godine i traje do marta 2018. godine. Prijave su otvorene do 15. novembra  2016. godine.

Osnovne informacija:

  • Mesto: Malaga, Španija
  • Početak projekta: Početak/Sredina juna 2017. godine
  • Kraj projekta: Početak/Sredina marta 2018. godine
  • Vreme trajanja projekta: 9 meseci
  • Broj volontera: 2
  • Rok za prijavu: 15. novembar 2016. godine

Asociación Juventil Intercambia počela je sa radom kao lokalna inicijativa mladih u 2004. godini, na osnovu potreba i interesa mladih u Malagi. Od tada je prerasla u zvaničnu organizaciju sa misijom da inspiriše mlade da preduzmu inicijativu i ostvare svoje planove. Glavni cilj organizacije je da podrži i motiviše mlade da budu aktivni građani u svojim zajednicama, kako u lokalnom tako i u evropskom okruženju. Glavne aktivnosti su zasnovane na interkulturalnom učenju kroz neformalno obrazovanje, sa ciljem da se promoviše učešće mladih, kako bi se podstakla tolerancija, poštovanje i solidarnost. Još jedan od ciljeva ove organizacije jeste da promoviše upoznavanje drugih evropskih regiona i kultura kroz direktan kontakt sa drugim mladim ljudima. Slogan organizacije je „Svi jednaki, svi različiti“.

Traže se dva volontera koji će imati različita zaduženja vezana za omladinski rad i promovisanje aktivizma i EVS projekata među mladima. Volonterima će biti obezbeđen: smeštaj, hrana, prevoz i džeparac. Od volontera se očekuje da rade 35 sati nedeljno, 5 dana u sedmici.

Prijavite se popunjavanjem online formulara na ovoj stranici i slanjem CV-ja i motivacionog pisma. Za više informacija o EVS projektima kao i zbog potrebe sending organizacije iz Srbije možete pisati Vega Omladinskom Centru na vegay.youthmobility@gmail.com.

Izvor: europaerestu.eu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *