Konkurs za volontiranje u Španiji na EVS programu u mestu Lorka, Mursija.

Asociación Cazalla Intercultural“ vas poziva da u?estvujete na EVS programu (Evropski volonterski centar) od juna 2017. do marta 2018. godine u gradi?u po imenu Lorka (Mursija). Prijave su otvorene do 12. septembra 2016.

Šta je EVS?

Evropski volonterski servis (European Voluntary Service, EVS) jedan je od segmenata programa Mladi u akciji (Youth in action) Evropske komisije, kome je u cilju da omogu?i mladim osobama (od 18 do 30 godina) da volontiraju u drugoj zemlji tokom odre?enog vremenskog perioda (obi?no izme?u 2 i 12 meseci).

Ovaj program osim što koristi lokalnim zajednicama, ?ini i da volonteri steknu nova znanja, veštine, nau?e novi jezik i upoznaju nove kulture rade?i na projektima iz oblasti kao što su: zaštita životne sredine, umetnost, kultura, aktivnosti sa decom, sportske aktivnosti i sli?no. EVS volonteru/ki obezbe?uje smeštaj (stan i hranu), osiguranje i džeparac . Sve obuke volontera su besplatne, a putni troškovi i eventualni troškovi vize u potpunosti refundirani.

Opšti podaci projekta:

• Mesto: Lorka(Mursija), Španija
  • Po?etak programa: jun 2017. godineImprimir
  • Kraj programa: mart 2018. godine
  • Vreme trajanje: 9 meseci
  • Broj potrebnih volontera: 1
  • Rok za prijavu: 12. septembar 2016. Godine

Organizacija Asociación Cazalla Intercultural“  traži jednog volontera uzrasta od 18 do 30 godina koji ce po sopstvenom odabiru aktivno u?estvovati u lokalnim kulturnim i edukativnim programima ili u sprovo?enju i realizovanju internacionalnih internacionalnih aktivnosti i projekata. Tokom ovih 9 meseci, volonteru je obezbe?en smeštaj, hrana, džeparac i prevozno sredstvo – bicikl ili autobuska karta. Tako?e, volonteri ?e imati prilike da nau?e španski jezik kroz neformalnu edukaciju i da bolje upoznaju špansku kulturu.

Za više informacija o samom projektu i na?inu prijavljivanja posetite zvani?an sajt organizacije.,

Za sva dodatna pitanja i nedoumice pišite nam na quepasa@drustvohispanista.rs