Stručna praksa u Brazilu

Nema komentara na Stručna praksa u Brazilu

Program pla?enih stu?nih praksi “Global Talent” studentima završnih godina studija i postdiplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i li?ni razvoj u multikulturalnom okruženju i radu u kompanijama širom sveta.

aiesec_base_logo_by_ahzog-d3er762

download

Praksa je namenjena studentima koji žele da steknu nove veštine i u?e u izazovnom i motivacionom okruženju.

Jedna od retkih praksi iz oblasti kreativne industrije, a naro?ito grafi?kog dizajna predstavlja rad na projektu ‘’Connect’’ u Braziliji. Praksa traje oko 6 meseci, a mese?na plata iznosi 483$. Kako se rad obavlja u timu, potrebna je odgovorna I prilagodljiva osoba, kako bi postala deo tima. Praktikant bio bi odgovoran za pomo? u razvoju proizvoda i platformi kompanije.

Znanje engleskog jezika je neophodno, a znanje španskog vrlo poželjno. Kroz rad na brendiranju, vizuelnom predstavljanju, upoznavanje tržišta I pravila marketinga, praktikant ?e unaprediti svoje profesionalne veštine. Pored toga, ima?e širu kulturnu perspektivu I dobro poznavanje južnoameri?ke tradicije. Ovo su svakako vrlo zna?ajne prednosti nekoga ko se bavi kreativnim poslom, kao što je grafi?ki dizajn.

Još jedna od stru?nih praksi u Brazilu se može obavljati u CAN školi engleskog jezika. Ona nije rezervisana samo za studente engleskog jezika, ve? je otvorena za sve kandidate koji pokažu napredno znanje engleskog jezika I volju da se angažuju u stvaranju promena u sistemu rada ove škole.

Praktikant bi bio zadužen za planiranje I izvo?enje ?asova engleskog jezika, organizuju?i radionice I konverzacijske grupe. Uz stalnu podršku pedagoškog tima škole, osmišljavao bi razli?ite tehnike predavanja. Ono ?ime bi se praktikant posebno bavimo je kreiranje na?ina da se u?enici što više uklju?e u nastavu kroz razli?ite školske aktivnosti. Praksa traje pet meseci, a mese?na plata je 378$.

Prijavi se za praksu putem ovog linka, a ako želiš da otkriješ kako izgledaju druge prakse, to možeš u?initi na sajtu: https://opportunities.aiesec.org/programmes

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na ovaj mail: nevena.feliks@aiesec.net

AIESEC je najve?na gobalna mrež htta studenata koja povezuje studente iz preko 120 zemalja sveta. Kroz organizovanje volonterskih I stru?nih praksi I raznih projekata edukativnog karaktera, AIESEC teži da mlade osnaži I ukaže im na njihov orgormni potencijal za liderstvo.