Stručna praksa u Brazilu

Nema komentara na Stručna praksa u Brazilu

Program plaćenih stučnih praksi “Global Talent” studentima završnih godina studija i postdiplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radu u kompanijama širom sveta.

aiesec_base_logo_by_ahzog-d3er762

download

Praksa je namenjena studentima koji žele da steknu nove veštine i uče u izazovnom i motivacionom okruženju.

Jedna od retkih praksi iz oblasti kreativne industrije, a naročito grafičkog dizajna predstavlja rad na projektu ‘’Connect’’ u Braziliji. Praksa traje oko 6 meseci, a mesečna plata iznosi 483$. Kako se rad obavlja u timu, potrebna je odgovorna I prilagodljiva osoba, kako bi postala deo tima. Praktikant bio bi odgovoran za pomoć u razvoju proizvoda i platformi kompanije.

Znanje engleskog jezika je neophodno, a znanje španskog vrlo poželjno. Kroz rad na brendiranju, vizuelnom predstavljanju, upoznavanje tržišta I pravila marketinga, praktikant će unaprediti svoje profesionalne veštine. Pored toga, imaće širu kulturnu perspektivu I dobro poznavanje južnoameričke tradicije. Ovo su svakako vrlo značajne prednosti nekoga ko se bavi kreativnim poslom, kao što je grafički dizajn.

Još jedna od stručnih praksi u Brazilu se može obavljati u CAN školi engleskog jezika. Ona nije rezervisana samo za studente engleskog jezika, već je otvorena za sve kandidate koji pokažu napredno znanje engleskog jezika I volju da se angažuju u stvaranju promena u sistemu rada ove škole.

Praktikant bi bio zadužen za planiranje I izvođenje časova engleskog jezika, organizujući radionice I konverzacijske grupe. Uz stalnu podršku pedagoškog tima škole, osmišljavao bi različite tehnike predavanja. Ono čime bi se praktikant posebno bavimo je kreiranje načina da se učenici što više uključe u nastavu kroz različite školske aktivnosti. Praksa traje pet meseci, a mesečna plata je 378$.

Prijavi se za praksu putem ovog linka, a ako želiš da otkriješ kako izgledaju druge prakse, to možeš učiniti na sajtu: https://opportunities.aiesec.org/programmes

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na ovaj mail: nevena.feliks@aiesec.net

AIESEC je najvećna gobalna mrež htta studenata koja povezuje studente iz preko 120 zemalja sveta. Kroz organizovanje volonterskih I stručnih praksi I raznih projekata edukativnog karaktera, AIESEC teži da mlade osnaži I ukaže im na njihov orgormni potencijal za liderstvo.