Stručna praksa u Bogoti, Kolumbija.

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti edukacije u Bogoti u Kolumbiji.

GT-logo-dark-blue12

Bogota je glavni grad Kolumbije i jedan je od svetskih gradova sa najbržim rastom. Predstavlja pravo multikulturalno okruženje koje će ti pomoći da bolje upoznaš sebe, razviješ svoje veštine I stekneš prijatelje iz svih krajeva sveta.

Na ovoj praksi imaćeš priliku da učestvuješ u različitim radionicama i projektima koji uključuju engleski, počevši od držanja časova jezika, posmatranja nastave, treninga za predavače i didaktičkih aktivnosti koje treba da ubrzaju proces učenja. Moći češ i da kreiraš materijale za časove kao i da ocenjuješ provere znanja, a osim toga imaćeš priliku i da učestvuješ u kulturnim aktivnostima sa Ministarstvom.

Uslovi prijave za praksu:

• Dobro poznavanje engleskog
  • Iskustvo u podučavanju
  • Poželjno je da praktikant ima pozitivan stav, da bude otvoren, snalažljiv i fleksibilan

Praktikant će 25 sati nedeljno posvetiti držanju časova i konverzacijskih radionica u Institutu za tinejdžere i odrasle studente. Takođe, u istom institutu će 15 sati nedeljno obavljati poslove u vezi sa nastavom, poput osmišljavanja programa i časova. Praksa počinje u periodu između 04. Juna I 26. Novembra 2016. godine i traje između 24 i 25 nedelja. Plata je $1 500 000COP ili 440 EUR.

Ukoliko želiš da se dodatno informišeš o ovoj ili sličnim praksama ili da se prijaviš za neku od njih, popuni prijavu na sajtu Aisec-a.