Postanite deo našeg tima

Nema komentara na Postanite deo našeg tima

Informativna sekcija Društva hispanista raspisuje konkurs za prijem praktikanata za rad na platformi  ¿Qué pasa?

logo_dh

Platformu ¿Qué pasa?, koja ?ini deo informativne sekcije Društva hispanista, osnovali su studenti hispanistike, a nastala je sa ciljem da se unapredi informisanost studenata, olakša studiranje i podstakne li?ni i profesionalni razvoj.

Trajanje prakse: dva meseca (15. 3. 2016 – 15. 5. 2016)

Potreban broj praktikanata: 5

Zaduženja: U?esnici ?e, u saradnji sa ?lanovima tima i u skladu sa sopstvenim afinitetima, istraživati teme od zna?aja za studente hispanistike, kao što su teme relevantne za studentski život i hispanski svet, kao i promovisati vesti i doga?aje iz hispanskog sveta preko društvenih mreža platforme ¿Qué pasa?. Odabrani kandidati bi?e, tako?e, upoznati sa formom pisanja ?lanaka kroz radionicu organizovanu u saradnji sa ?lanovima ?asopisa Društva hispanista Reflejo i timom platforme ¿Qué pasa?. Neophodno je da praktikanti budu spremni da izdvoje do sedam sati sedmi?no za izvršavanje zadataka

Kriterijum za odabir: odgovorni, motivisani, posve?eni, fleksibilni i komunikativni studenti koji žele da budu informisani i doprinesu poboljšanju kvaliteta studija. Nije potrebno prethodno iskustvo, a u slu?aju podjednako ocenjenih prijava, prednost ?e imati studenti prve i druge godine.

Na?in prijave i rok: popuniti ovaj formular do 13. marta

Uslovi: biti student bilo kog nivoa studija Katedre za iberijske studije Filološkog fakulteta i ?lan Društva hispanista. Ukoliko niste ?lan Društva hispanista, informacije o u?lanjenju možete dobiti klikom na ovaj link.

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite nam se mejlom na adresu: quepasa@drustvohispanista.rs

Praksa po?inje 15. marta i traje dva meseca. Odabrani kandidati bi?e kontaktirani mejlom kako bi se dogovorili kada ?emo održati informativni sastanak.

Praktikanti ?e po završetku prakse dobiti sertifikat u kome ?e biti navedene aktivnosti koje su realizovane. Oni koji se budu najbolje pokazali ima?e priliku da postanu aktivni ?lanovi tima ¿Qué pasa? i ima?e priliku da ozbiljnije u?estvuju u daljem radu Društva hispanista i njegovim projektima.