Coke Summership

Nema komentara na Coke Summership

Coca-Cola Hellenic Srbija ?etvrti put za redom organizuje jedinstveni program prakse koji mladima pruža priliku za uspešan po?etak poslovne karijere kroz rad sa mentorima, edukaciju, treninge i upoznavanje funkcionisanja velikog poslovnog sistema.

logo-1

Mogu?nost da se prijave za program Coke Summership 2016 koji organizuje Coca-Cola Hellenic Srbija imaju svi studenti tre?e i ?etvrte godine, apsolventi, diplomci (koji su studije završili u prethodne dve godine), kao i polaznici master studija akreditovanih univerziteta u Srbiji. Svi zainteresovani studenti koji žele da pove?aju sebi šanse za zaposlenje, steknu dodatna znanja i provedu zanimljivo leto, mogu se prijaviti do 6. maja na sajtu. Prijavu ?e pratiti period selekcije kandidata, a odabrani studenti ?e poha?ati Coke Summership program tokom jula i avgusta.

Potvrdu o završenoj praksi dobijaju svi studenti koji završe program, ali i ulaze u bazu za potencijalne zaposlene kompanije Coca-Cola Hellenic Srbija.

U programu je do sada u?estvovalo više od 100 polaznika u tri generacije, a njih 30 je nakon prakse dobilo posao u kompaniji.

Tokom šestonedeljnog programa, studenti na nedeljnom nivou iskustvo sti?u kroz ?etiri dana rada na konkretnom projektu sa mentorom i jedan dan interaktivnih predavanja.Veštine u upravljanju projektima, veštine prezentovanja, liderske sposobnosti, poslovna komunikacija i efikasno upravljanje vremenom, samo su neke od oblasti u kojima se polaznici Coke Summership programa dodatno usavršavaju. Kompanija tokom programa organizuje i jedinstvena predavanja u kojima su predava?i top menadžeri kompanije, ali i stru?njaci iz poslovnih organizacija sa kojima kompanija sara?uje.

Kroz ovaj, ali i brojne druge programe namenjene mladima, Coca-Cola Hellenic Srbija nastavlja dana prakti?ne i primenjive na?ine mladima pruža raznovrsna poslovna znanja u nastojanju da ih ohrabri da ostanu u zemlji i svojim radom doprinesu razvoju lokalne zajednice.

Dodatne informacije o Coke Summership letnjoj praksi možete prona?i na sajtu.