Otvorene su prijave za ISWiB 2016.

Нема коментара на Otvorene su prijave za ISWiB 2016.

Organizacija „Svetski omladinski talas“ otvorila je prijave za u?eš?e na 10 Korean fonts. Me?unarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2016 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji ?e se održati od 17 웹서버 폴더 다운로드. do 24. jula u glavnom gradu Srbije pod nazivom „Generacije slave inovacije“.

ISWiB 2016 Applications opened

Svake godine, „ISWiB“ festival okupi oko 200 studenata iz više od 40 zemalja sveta i predstavlja najve?i studentski festival tog tipa u jugoisto?noj Evropi 곰돌이 푸 다시만나 행복해 다운로드. Tokom nedelju dana u?esnici ?e imati priliku da u?estvuju u raznim programima kao što su debate, Sajam država, Parada zastava, ali i u radionicama koje prestavljaju klju?an element festivala i koje se iz godine u godinu bave popularnim svetskim temama i problemima Kakao Music Music. Podelite svoje ideje i stavove sa kolegama iz Indonezije, Norveške, Meksika, Litvanije, Rusije, Urugvaja, ali i regiona u okruženju bez predrasuda, nasilja, ksenofobije i govora mržnje Total War Three Kingdoms. Stupite u kontakt sa izvanrednim stru?njacima iz razli?itih oblasti i iskoristite ste?eno iskustvo za unapre?enje svog okruženja ili pokretanje sopstvenog projekta 디지몬 모바일 다운로드!
Ove godine organizova?e se 9 razli?itih radionica od kojih se u svakoj primenjuje druga?iji metod i to:

• A Society of Ice and Fire (Game of Thrones) – metod: diskusija
  • Out of clutter, find simplicity – metod: Life coaching (joga)
  • Bionomical Feast – metod: bio-techna
  • The Departed – metod: mjuzikl
  • The Good, The Bad and The Ugly – metod: IT&research
  • Work in Progress – metod: novinarstvo
  • Signs of acceptance (znakovni jezik) – metod: diskusija i inkluzija
  • World music (u okviru mini-projekta The roots of innovation) – metod: muzika
  • Do we speak the same language Free the English Bible? (u okviru mini-projekta The roots of innovation) – metod: video

Sve što je potrebno da uradiš je da popuniš aplikacioni formular koji možeš prona?i na njihovom sajtu ili na fejsbuk stranici lg smart recovery center.

ISWiBProces prijave sadrži dva koraka:

1. korak: popunjavanje online formulara
  2. korak: Skype intervju na engleskom jeziku

Uslovi za u?estvovanje:

1. U?esnik treba da bude student ili diplomac koji je nedavno diplomirao acrobat reader 무료.
  2. On/ona mora da ima izme?u 18 i 30 godina.
  3. U?esnik mora da ispuni oba koraka procesa prijave (popunjavanje online formulara + skype intervju) 무지개여신 다운로드.

Prijave su otvorene od 1. do 29. februara 2016. godine u 23:59.

Skype intervjui bi?e obavljeni izme?u 1. i 30. marta 2016. godine, dok ?e svi prijavljeni kandidati o rezultatima biti obavešteni po?etkom aprila.

Troškovi u?eš?a

Doma?i studenti koji studiraju na nekom od univerziteta u Srbiji pla?aju troškove u?eš?a u iznosu od 40€. U cenu participacije uklju?eni su hrana i sav potreban materijal za radionice. Za studente iz inostranstva troškovi u?eš?a iznose 120€.

Studenti iz Srbije mogu tražiti i organizovanje smeštaja, ali u tom slu?aju pla?aju punu cenu u?eš?a kao i studenti iz inostranstva.

Troškovi puta, vize i džeparac nisu pokriveni od strane organizatora.