Plaćena stručna praksa iz oblasti edukacije u Kolumbiji

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i lični razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti edukacije u kompaniji Globalcom u Ibageu u Kolumbiji.

Praksa podrazumeva predavanje engleskog jezika kao drugog stranog jezika studentima svih uzrasta. Od studenta se očekuje da priprema konverzacijske časove za osnovni, srednji i napredni nivo kroz razne vežbe u kojima će predstaviti svoju kulturu, zemlju, način života. Cilj ovih časova je da polaznici uče jezik i vežbaju usmeno izražavanje. Takođe, od studenta se očekuje da aktivno učestvuje u svakodnevnom životu i radu institucije u kojoj obavlja praksu. Radeći na zadacima koji su neophodni da bi se ciljevi institucije ispunili u skladu sa glavnim aktivnostima, praktikant će se razvijati, napredovati i primenjivati svoje veštine.

Praktikant će biti povezan sa AIESEC-om u departmanu Tolima.

Radnovreme Ponedeljak – Subota; od 08h do 17h
Plata 400$ na mesečnom nivou
Trajanje prakse

Praksa počinje u periodu:

Između 15 i 16 nedelja

Između 15.02.2016. I 15.06.2016.

Uslovi prijave zapraksu:

• Studenti završnih godina, ili doktorskih studija
  • Studenti do 29 godina
  • Napredni nivo engleskog jezika
  • Poželjan srednji nivo španskog jezika
  • Poželjne liderske sposobnosti
  • Korišćenje  računara i Interneta
  • Iskustvo u predavanju jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete učiniti popunjavanjem prijave na sajtu.

Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih 48h.

Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Mina Lepšanović
Marketing&PR menadžer