Plaćena stručna praksa iz oblasti edukacije u Kolumbiji

Global Talent je program stru?nih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za sticanje profesionalnog iskustva i li?ni razvoj u multikulturalnom okruženju i radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu iz oblasti edukacije u kompaniji Globalcom u Ibageu u Kolumbiji.

Praksa podrazumeva predavanje engleskog jezika kao drugog stranog jezika studentima svih uzrasta. Od studenta se o?ekuje da priprema konverzacijske ?asove za osnovni, srednji i napredni nivo kroz razne vežbe u kojima ?e predstaviti svoju kulturu, zemlju, na?in života. Cilj ovih ?asova je da polaznici u?e jezik i vežbaju usmeno izražavanje. Tako?e, od studenta se o?ekuje da aktivno u?estvuje u svakodnevnom životu i radu institucije u kojoj obavlja praksu. Rade?i na zadacima koji su neophodni da bi se ciljevi institucije ispunili u skladu sa glavnim aktivnostima, praktikant ?e se razvijati, napredovati i primenjivati svoje veštine.

Praktikant ?e biti povezan sa AIESEC-om u departmanu Tolima.

Radnovreme Ponedeljak – Subota; od 08h do 17h
Plata 400$ na mese?nom nivou
Trajanje prakse

Praksa po?inje u periodu:

Izme?u 15 i 16 nedelja

Izme?u 15.02.2016. I 15.06.2016.

Uslovi prijave zapraksu:

• Studenti završnih godina, ili doktorskih studija
  • Studenti do 29 godina
  • Napredni nivo engleskog jezika
  • Poželjan srednji nivo španskog jezika
  • Poželjne liderske sposobnosti
  • Koriš?enje  ra?unara i Interneta
  • Iskustvo u predavanju jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sli?nim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete u?initi popunjavanjem prijave na sajtu.

Nakon prijavljivanja, bi?ete kontaktirani u narednih 48h.

Sve informacije možete dobiti i preko slede?eg kontakta:

Mina Lepšanovi?
Marketing&PR menadžer