Stručna praksa u edukativnom centru “Future Colombia“ u Bogoti

Organizacija AIESEC u okviru programa Global Talent poziva sve zainteresovane studente i diplomce sa znanjem engleskog jezika da se prijave za pla?enu praksu eclipse juno 다운로드.

Bogota

Global Talent je program stru?nih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i li?ni razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta Pendor's Prophecy. U sklopu programa izdvajamo praksu u edukativnom centru ‘’Future Colombia’’ u Kolumbiji.

Praksa podrazumeva predavanje engleskog jezika mla?oj deci i studentima, pripremanje nastave, dizajniranje materijala za nastavu, ocenjivanje testova i procenjivanje ste?enog znanja color*iz. Od studenta se o?ekuje da bude fleksibilan, otvoren, spreman za rad sa stru?nim školama i  prilagodljiv. Bogota je najve?i i najmnogoljudniji grad u državi sa 6 700 000 stanovnika 유튜브 1080p60 다운로드. Grad se nalazi na 264o metara nadmorske visine. Bogota, grad kafe i salse.

Radno vreme: radnim danima od 08h do 18h  i subotom od 08h do 16h

Plata: 750$

Trajanje prakse: od 32 do 35 nedelja

Uslovi prijave za praksu:

• Studenti i diplomci do 30 godina
  • Znanje engleskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sli?nim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete u?initi popunjavanjem prijave na sajtu ftp utility 다운로드.

Nakon prijavljivanja, bi?ete kontaktirani u narednih 48h.

Sve informacije možete dobiti i preko slede?eg kontakta:

Nikola Bokan

Potpredsednik za globalni program stru?nih odlaze?ih praksi

Mob: +381.63.14.54.484

E-mail: nikola.bokan@aiesec.net