Postanite deo našeg tima

Nema komentara na Postanite deo našeg tima

Informativna sekcija Društva hispanista raspisuje konkurs za prijem praktikanata za rad na platformi ¿Qué pasa?.

logo_dh

Platformu ¿Qué pasa?, informativnu sekciju Društva hispanista, osnovali su studenti hispanistike, a nastala je sa ciljem da se unapredi informisanost studenata, olakša studiranje i podstakne lični i profesionalni razvoj.

Trajanje prakse: dva meseca (13. 03. 2015. – 13. 05. 2015.)

Potreban broj praktikanata: 5

Zaduženja: Učesnici će, u saradnji sa članovima tima i u skladu sa sopstvenim afinitetima, istraživati teme od značaja za studente hispanistike, kao što su teme relevantne za studentski život i hispanski svet, kao i promovisati vesti i događaje iz hispanskog sveta preko društvenih mreža platforme ¿Qué pasa?. Odabrani kandidati biće, takođe, upoznati sa formom pisanja članaka kroz radionicu organizovanu u saradnji sa članovima časopisa Društva hispanista Reflejo i timom platforme ¿Qué pasa?. Neophodno je da praktikanti budu spremni da izdvoje do sedam sati sedmično za izvršavanje zadataka.

Kriterijum za odabir: odgovorni, motivisani, posvećeni, fleksibilni i komunikativni studenti koji žele da budu informisani i doprinesu poboljšanju kvaliteta studija. Nije potrebno prethodno iskustvo, a u slučaju podjednako ocenjenih prijava, prednost će imati studenti prve i druge godine.

Način prijave i rok: popuniti formular do 10. marta.

Uslovi: biti student bilo kog nivoa studija Katedre za iberijske studije Filološkog fakulteta i član Društva hispanista. Ukoliko niste član Društva hispanista, informacije o učlanjenju možete dobiti klikom na ovaj link.

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite nam se mejlom na adresu: quepasa@drustvohispanista.rs

Praksa počinje 13. marta i traje dva meseca. Dana 13. marta biće održan informativni sastanak, dok će se 21. marta održati radionica o pisanju članka.

Praktikanti će po završetku prakse dobiti sertifikat u kome će biti navedene aktivnosti koje su realizovane. Oni koji se budu najbolje pokazali imaće priliku da postanu aktivni članovi tima ¿Qué pasa? i imaće priliku da ozbiljnije učestvuju u daljem radu Društva hispanista i njegovim projektima.