Stručna praksa u Kolumbiji

Нема коментара на Stručna praksa u Kolumbiji

Global Talent je program stru?nih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i li?ni razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta Download adobe acrobat professional. U sklopu programa izdvajamo praksu u Nacionalnom servisu za u?enje (SENA) u Kolumbiji.

Kolumbija

Praksa podrazumeva predavanje engleskog jezika tinejdžerima i odraslima u okviru Nacionalnog servisa za u?enje 폴 수학 다운로드. Od studenta se o?ekuje osmišljavanje ?asova, ocenjivanje testova i proveravanje znanja u?enika, kao i pregledanje doma?ih zadataka. Tako?e, student ?e imati priliku da u?estvuje u realizaciji kulturnih aktivnosti koje ova institucija organizuje 장군 재상 다운로드. Nacionalni servis za u?enje predstavlja važnu instituciju fokusiranu na programe za profesionalno usavršavanje ?iji je nastanak podržan i iniciran od strane kolumbijske vlade unity manual. Radom u ovoj instituciji kod studenta se usavršavaju predava?ke sposobnosti i u praksi dodatno razvija ume?e prenošenja znanja.

• Radno vreme: od 08h do 18h, radi se i subotom od 07h do 13h;
  • Plata: 750$
  • Trajanje prakse: 42 nedelje

Uslovi prijave za praksu:

• Studenti i diplomci do 30 godina
  • Znanje engleskog jezika
  • Poznavanje rada na ra?unaru i pretraživanja na internetu

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sli?nim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete u?initi popunjavanjem prijave na sajtu 서프러제트 다운로드.

Nakon prijavljivanja, bi?ete kontaktirani u narednih 48h.

Sve informacije možete dobiti i preko slede?eg kontakta:

Nikola Bokan

Potpredsednik za globalni program stru?nih odlaze?ih praksi

Mob: +381.63.14.54.484

E-mail: nikola.bokan@aiesec.net