Seminar “Znanjem protiv Marfija”

Nema komentara na Seminar “Znanjem protiv Marfija”

Seminar Znanjem protiv Marfija ?e se održati, ?etvrti put po redu, 20. i 21. decembra 2014. godine u prostorijama Beogradskog sajma i Fakulteta organizacionih nauka. Tema seminara je javni nastup i rešavanje potencijalnih nepredvi?enih situacija tokom prezentovanja. Projekat sadrži dva dela, edukativni deo i radionice.

Logo Marrfi

Ako išta može da po?e naopako, po?i ?e. – Marfijev zakon, Edward Muphy

Svima se ?esto dešava da se stvari nesre?nim i neobjašnjivim okolnostima poprili?no zakomplikuju. Kada smo loše volje, ?ini nam se da je ta pojava izraženija. ?injenicu da Marfi nikada ne spava možemo dokazati situacijama poput onih kada operemo auto, i baš tada padne kiša, kada nam pobegne autobus pred nosem i kada ništa ne ide onako kako smo planirali. Name?e se pitanje: kako se izboriti protiv ovog zakona?

Studentska organizacija FON-ov centar za razvoj karijere je pronašla jedan odgovor.

Na ovogodišnjem seminaru Znanjem protiv Marfija predava?i ?e biti:

Nataša Malinovi? – Koordinatorka Odeljenja za napredne dodiplomske studije (DAUS) Beogradske otvorene škole

Miloš Milovanovi? – Novinar i presenter vesti TV B92

Sanja Lubardi? – Urednik na TV Studio B, PR i medija konsultant

Darko Todorovi?-  Programski direktor Partener tim-a

Vladimir Aleksi? – Glumac i TV voditelj

Maja Žeželj – Voditeljka

Boris Teodosijevi? – Profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština

Milan Okanovi? – Asistent na katedri za Marketing menadžment i Odnose s javnoš?u na Fakultetu organizacionih nauka

Prijave su otvorene od 11. 12. do 15. 12. u pono?.

Pratite sajt, kao i zvani?nu Facebook stranicu projekta gde možete prona?i sve informacije o projektu, kao i o na?inu u?estvovanja na istom.

Proglasimo Marfijev zakon nevaže?im! Pobedimo strah od javnog nastupa zajedno!