Seminar “Znanjem protiv Marfija”

Nema komentara na Seminar “Znanjem protiv Marfija”

Seminar Znanjem protiv Marfija će se održati, četvrti put po redu, 20. i 21. decembra 2014. godine u prostorijama Beogradskog sajma i Fakulteta organizacionih nauka. Tema seminara je javni nastup i rešavanje potencijalnih nepredviđenih situacija tokom prezentovanja. Projekat sadrži dva dela, edukativni deo i radionice.

Logo Marrfi

Ako išta može da pođe naopako, poći će. – Marfijev zakon, Edward Muphy

Svima se često dešava da se stvari nesrećnim i neobjašnjivim okolnostima poprilično zakomplikuju. Kada smo loše volje, čini nam se da je ta pojava izraženija. Činjenicu da Marfi nikada ne spava možemo dokazati situacijama poput onih kada operemo auto, i baš tada padne kiša, kada nam pobegne autobus pred nosem i kada ništa ne ide onako kako smo planirali. Nameće se pitanje: kako se izboriti protiv ovog zakona?

Studentska organizacija FON-ov centar za razvoj karijere je pronašla jedan odgovor.

Na ovogodišnjem seminaru Znanjem protiv Marfija predavači će biti:

Nataša Malinović – Koordinatorka Odeljenja za napredne dodiplomske studije (DAUS) Beogradske otvorene škole

Miloš Milovanović – Novinar i presenter vesti TV B92

Sanja Lubardić – Urednik na TV Studio B, PR i medija konsultant

Darko Todorović-  Programski direktor Partener tim-a

Vladimir Aleksić – Glumac i TV voditelj

Maja Žeželj – Voditeljka

Boris Teodosijević – Profesionalni trener poslovnih komunikacionih veština

Milan Okanović – Asistent na katedri za Marketing menadžment i Odnose s javnošću na Fakultetu organizacionih nauka

Prijave su otvorene od 11. 12. do 15. 12. u ponoć.

Pratite sajt, kao i zvaničnu Facebook stranicu projekta gde možete pronaći sve informacije o projektu, kao i o načinu učestvovanja na istom.

Proglasimo Marfijev zakon nevažećim! Pobedimo strah od javnog nastupa zajedno!