Konkurs za AmChamps 2015.

Nema komentara na Konkurs za AmChamps 2015.

Američka privredna komora u Srbiji organizuje novi ciklus edukativnog programa AmChamps. Program je namenjen studentima završne godine osnovnih i master studija Univerziteta u Beogradu. Prijavljivanje traje do 20.11.2014.

amchamps2015

Uslovi:

• do 25 godina starosti;
  • završna godina osnovnih ili master studije bilo kog fakulteta Univerziteta u Beogradu;
  • takmičarski i timski duh;
  • želja za novim znanjima i vidicima, kao i za unapređivanjem veština neophodnim u savremenom poslovnom svetu.

Biće izabrano dvadeset studenata Univerziteta u Beogradu, od čega su petoro stipendisti Fonda za mlade talente. Studenti će raditi uz mentorstvo dvadeset mladih menadžera iz kompanija članica Američke privredne komore.

Prvi deo programa traje od januara do juna 2015. godine i obuhvata predavanja, radionice, društvene aktivnosti i umrežavanja, a drugi počinje u julu i predstavlja polufinalnu i finalnu fazu. Pogledajte detaljan raspored.

Prijave se vrše slanjem aplikacionog formulara na saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs, odnosno na marijana.jovandic@mos.gov.rs za stipendiste Fonda, do 20. novembra 2014. godine. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na intervju u prvoj polovini decembra, nakon čega će biti izabrano 20 najboljih kandidata.

Pogledajte i promotivni plakat programa.

Izvori: Univerzitetski centar za razvoj karijere, Ministarstvo omladine i sporta