Konkurs za AmChamps 2015.

Nema komentara na Konkurs za AmChamps 2015.

Ameri?ka privredna komora u Srbiji organizuje novi ciklus edukativnog programa AmChamps. Program je namenjen studentima završne godine osnovnih i master studija Univerziteta u Beogradu. Prijavljivanje traje do 20.11.2014.

amchamps2015

Uslovi:

• do 25 godina starosti;
  • završna godina osnovnih ili master studije bilo kog fakulteta Univerziteta u Beogradu;
  • takmi?arski i timski duh;
  • želja za novim znanjima i vidicima, kao i za unapre?ivanjem veština neophodnim u savremenom poslovnom svetu.

Bi?e izabrano dvadeset studenata Univerziteta u Beogradu, od ?ega su petoro stipendisti Fonda za mlade talente. Studenti ?e raditi uz mentorstvo dvadeset mladih menadžera iz kompanija ?lanica Ameri?ke privredne komore.

Prvi deo programa traje od januara do juna 2015. godine i obuhvata predavanja, radionice, društvene aktivnosti i umrežavanja, a drugi po?inje u julu i predstavlja polufinalnu i finalnu fazu. Pogledajte detaljan raspored.

Prijave se vrše slanjem aplikacionog formulara na saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs, odnosno na marijana.jovandic@mos.gov.rs za stipendiste Fonda, do 20. novembra 2014. godine. Kandidati koji u?u u uži izbor bi?e pozvani na intervju u prvoj polovini decembra, nakon ?ega ?e biti izabrano 20 najboljih kandidata.

Pogledajte i promotivni plakat programa.

Izvori: Univerzitetski centar za razvoj karijere, Ministarstvo omladine i sporta