Hispansko veče

      Komentari su isključeni na Hispansko veče

Hispansko veče koje su za vas pripremili platforma ¿Qué pasa? Društva Hispanista i ESN BelUPgrade održaće se utorak, 9. decembra 2014. godine sa početkom u 19h u prostorijama Kulturnog centra „Grad“ u Beogradu.

Organizatori su nastojali da program obogate zabavnim i nesvakidašnjim sadržajem i tako vam u hispanskom duhu kvalitetno ispune i ulepšaju večernje časove. Ulaz se neće naplaćivati.

Program će otpočeti u 19h služenjem sangrije, tradicionalnog aperitiva napravljenog po originalnom receptu od strane studenata iz Španije koji su u Beogradu na razmeni, zbog čega će autentičnost ukusa biti potpunija.

Uslediće Los Jaleos, hor Katedre za iberijske studije Filološkog fakulteta koji će nastupiti repertoarom poznatih pesama na španskom jeziku uz pratnju na akustičnoj gitari.

Muzički zanos, pozitivne vibracije i energični ritam preneće se na podijum uz neformalan čas salse za koji nije potrebno znati korake, jer ćemo ih učiti zajedno kroz igru, prateći instruktore iz edukativno-rekreativnog centra Movimiento.

Program nastavljamo karaokama na španskom jeziku, kada će oni koji budu raspoloženi moći i na ovaj način da iskažu svoju naklonjenost hispanskoj kulturi i muzici.

Premda karaoke predstavljaju poslednji sadržaj predviđen programom, kojim će se u 22:30h ovo veče i završiti, pozivamo vas da što većim odzivom, kao i dobrim raspoloženjem pokažete zainteresovanost za češće organizovanje sličnih okupljanja i promovisanje hispanske kulture!