Global Talent program- praksa u Egiptu

      Nema komentara na Global Talent program- praksa u Egiptu

Organizacija AIESEC u okviru programa Global Talent poziva sve zainteresovane studente i diplomce sa znanjem engleskog jezika da se prijave za plaćenu praksu u Egiptu, u okviru obazovne ustanove “ELM International School” , u trajanju od 32 do 52 nedelje.

 

Global Talent program – program stručnih praksi u okviru AIESEC organizacije, koji pruža studentima završnih godina priliku za profesionalno iskustvo u inostranstvu, nudi mogućnost za stručno usavršavanje u oblasti izučavanja jezika u gradu Aleksandriji, u Egiptu.

Obrazovne/edukativne prakse namenjene su mladima između 19 i 30 godina i nude profesionalno iskustvo u oblasti edukacije i predavanja stranih jezika za obrazovanje odraslih i dece.

Posao na praksi koji će obavljati student biće predavanje engleskog jezika deci, pripremanje materijala koji će se koristiti tokom nastave, ocenjivanje domaćih zadataka, i osmišljavanje strategija za poboljšanje kvaliteta nastave zajedno sa ostalim profesorima. Pored mogućnosti za usavršavanje jezika i rada sa decom predškolskog uzrasta, ovo praktično iskustvo ima za cilj da pomogne deci da nauče ključne stvari o obrazovanju kroz razne aktivnosti . Student- praktikant imaće sopstveni radni prostor, kompjuter i pristup internetu. Student- praktikant će imati mogućnost da učestvuje na orijentacionim sesijama, studijskim putovanjima i upoznavaće decu sa stranim kulturama kako bi im približio značaj multikulturalizma. Ukratko, steći ćete sve veštine i komunikativne sposobnosti jednog kvalitetnog predavača i nastavnika koji motiviše i inspiriše mlade ljude oko sebe. Tokom trajanja praktičnog iskustva praktikantu se pruža mogućnost uživanja u egzotičnom Egiptu, sticanje profesionalnih veština, kao i upoznavanje ljudi iz različitih delova sveta.

  •  Radno vreme je od 08:00 do 16:00 časova, sa totalnim fondom od 40 radnih časova nedeljno. Subote nisu radne.
  •  Mesečna plata iznosi 342 US $ i pokriva troškove osnovnih potreba, a novčani iznos je određen u visini proseka države u kojoj ste na praksi.

Ukoliko želiš da se informišeš o daljem procesu učešća na ovoj, ili praksama poput ovih, možeš da popuniš prijavu na ovom linku i bićeš kontaktiran u roku od 48h, a prijave su u toku. Konkretan datum početka prakse određuje se u dogovoru sa institucijom sa kojom ćete sarađivati.

Uslovi

  • Posedovanje znanja i iskustva u oblasti lingvistike, obrazovanja, stranih jezika
  •  Odlično poznavanje engleskog jezika
  • Obavezno rukovanje racunarom i internetom

Global Talent je globalni program praksi koji pruža studentima i diplomcima priliku za multikulturalno profesionalno iskustvo i razvoj u nekim od najboljih kompanija i institucija u svetu. Ovaj program pruža Vam priliku da radite u svojoj struci, primenite znanje stečeno na fakultetu i napravite prve korake u svojoj budućoj karijeri. Za više detalja o ovom programu i praksama koje pruža, posetite zvaničnu stranicu ili Facebook stranicu .

Sve informacije možete dobiti i preko sledećeg kontakta:

Dunja Ilić
Potpredsednik za globalni program stručnih odlazećih praksi
Lokalna kancelarija Beogradska Bankarska Akademija
069/3187878
dunja.ilic@aiesec.net

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *