Plaćena praksa na koledžu Saint Andrews u Kolumbiji

Organizacija AIESEC u okviru programa Global Talent poziva sve zainteresovane studente i diplomce sa znanjem engleskog jezika da se prijave za pla?enu praksu u Kolumbiji horse of Turin.

col

Global Talent je program stru?nih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i li?ni razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta Shiny Sherlock. Zbog velike potrebe za razvojem obrazovanja, a u prvom redu jezi?kih veština kod mladih z zemljama sa rastu?om ekonomijom, studentima i diplomcima iz Srbije se pruža mogu?nost obavljanja stru?ne prakse u oblasti predavanja engleskog i drugih jezika 오피스 2019 평가판 다운로드. U sklopu programa je i praksa na koledžu Saint Andrews u Kolumbiji.

Koledž Saint Andrews ustanova sa fokusom na u?enju engleskog jezika kod dece i mladih. Praksa podrazumeva pravljenje nastavnog plana na nedeljnom nivou, predavanje engleskog jezika u srednjoj školi deci izme?u trinaest i osamnaest godina kako bi unapredila gramatiku engleskog jezika. Tako?e, od osobe na praksi se o?ekuje da bude ta?na, druželjubiva, odgovorna, da u?estvuje u svom doga?ajima u i van organizacije škole. Merilo uspeha praktikanta je poboljšanje znanja engleskog jezika kod dece i broj razli?itih aktivnosti u kojima u?estvuje. U okviru stru?ne prakse obezbežen je radni prostor i pristup internetu.

• radno vreme: 08:00 – 16:30h, 40h nedeljno
  • plata: 716$
  • trajanje prakse: 9 do 10 meseci

Uslovi prijave za praksu:

• Studenti i diplomci do 30 godina
  • Znanje engleskog jezika
  • Pedagozi ili filolozi

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sli?nim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete u?initi popunjavanjem prijave na sajtu. Nakon prijavljivanja, bi?ete kontaktirani u narednih par dana.

Sve informacije možete dobiti i preko slede?eg kontakta:

Dunja Ili?

Potpredsednik za globalni program stru?nih odlaze?ih praksi

Lokalna kancelarija Beogradska Bankarska Akademija

dunja.ilic@aiesec.net