Plaćena stručna praksa u Bright Mind Akademiji u Egiptu

Нема коментара на Plaćena stručna praksa u Bright Mind Akademiji u Egiptu

Organizacija AIESEC u okviru programa Global Talent poziva sve zainteresovane studente i diplomce sa znanjem engleskog  i španskog jezika da se prijave za pla?enu praksu u Egiptu 삼성 배경화면 다운로드.

123

Global Talent je program stru?nih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i li?ni razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta 무미랑전기 81화 다운로드. U sklopu programa izdvajamo praksu u Bright Mind Akademiji u glavnom gradu Egipta, Kairu.

Osnovna svrha Bright Mind Akademije jeste da obezbedi stimulativno okruženje koje ?e detetu pomo?i da razvije sposobnost za kreativno u?enje Black Desert Mobile Download. Ova praksa podrazumeva predavanje španskog i engleskog jezika studentima akademije. Od praktikanta se o?ekuje da kod studenata akademije razvije jezi?ke veštine, napravi nastavni plan i koordiniše nastavu.

• Radno vreme: 13:00 – 21:00h, 40h nedeljno
  • Plata: 400$
  • Trajanje prakse: 6 meseci

Uslovi prijave za praksu:

• Znanje engleskog jezika
  • Znanje španskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sli?nim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete u?initi popunjavanjem prijave na sajtu.

Nakon prijavljivanja, bi?ete kontaktirani u narednih par dana.

Sve informacije možete dobiti i preko slede?eg kontakta:

Dunja Ili?
Potpredsednik za globalni program stru?nih odlaze?ih praksi
Lokalna kancelarija Beogradska Bankarska Akademija
dunja.ilic@aiesec.net