Plaćena stručna praksa u Bright Mind Akademiji u Egiptu

Organizacija AIESEC u okviru programa Global Talent poziva sve zainteresovane studente i diplomce sa znanjem engleskog  i španskog jezika da se prijave za pla?enu praksu u Egiptu.

123

Global Talent je program stru?nih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i li?ni razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. U sklopu programa izdvajamo praksu u Bright Mind Akademiji u glavnom gradu Egipta, Kairu.

Osnovna svrha Bright Mind Akademije jeste da obezbedi stimulativno okruženje koje ?e detetu pomo?i da razvije sposobnost za kreativno u?enje. Ova praksa podrazumeva predavanje španskog i engleskog jezika studentima akademije. Od praktikanta se o?ekuje da kod studenata akademije razvije jezi?ke veštine, napravi nastavni plan i koordiniše nastavu.

• Radno vreme: 13:00 – 21:00h, 40h nedeljno
  • Plata: 400$
  • Trajanje prakse: 6 meseci

Uslovi prijave za praksu:

• Znanje engleskog jezika
  • Znanje španskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sli?nim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete u?initi popunjavanjem prijave na sajtu.

Nakon prijavljivanja, bi?ete kontaktirani u narednih par dana.

Sve informacije možete dobiti i preko slede?eg kontakta:

Dunja Ili?
Potpredsednik za globalni program stru?nih odlaze?ih praksi
Lokalna kancelarija Beogradska Bankarska Akademija
dunja.ilic@aiesec.net