Praksa u jezičkom centru Univerziteta Sesar Valjeho u Peruu

Organizacija AIESEC u okviru programa Global Talent poziva sve zainteresovane studente i diplomce sa znanjem engleskog jezika da se prijave za pla?enu praksu Plantes vs Zombiedownload.

GlobalUCVGlobal Talent je program stru?nih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i li?ni razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta 3d커스텀소녀 에볼루션.

Jezi?ki centar Univerziteta Sesar Valjeho (Universidad César Vallejo) organizuje kurseve engleskog jezika u razli?itim grupama, za mla?e i starije 지급명세서 다운로드. Kursevi su podeljeni u ?etiri bloka: razumevanje, razgovor, ?itanje i pisanje, sa namerom da se polaznicima omogu?i da ovladaju jezikom u razli?itim fazama.

Praksa podrazumeva predavanje engleskog jezika u centru, osmišljavanje ?asova i jezi?kih radionica. Pored toga, cilj je i da se kod polaznika pove?a svest o multikulturalnosti kroz u?enje jezika. Ova praksa pruža priliku za profesionalni po?etak predava?ke karijere implementiranjem neformalnih metoda u?enja i kreiranjem jedinstvenog okruženja za u?enje za mlade ljude. Praksa obezbe?uje radni prostor, kao i kompjuter sa pristupom internetu.

• Radno vreme: 08:00-18:00 (30h nedeljno za studente, 40h nedeljno za diplomce), vikend slobodan;
  • Plata: 642$;
  • Trajanje prakse: 7 meseci (po dogovoru).

Uslovi prijave za praksu:

• Studenti i diplomci do 30 godina;
  • Znanje engleskog jezika.

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sli?nim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete u?initi popunjavanjem prijave.

Nakon prijavljivanja, bi?ete kontaktirani u narednih par dana.

Sve informacije možete dobiti i preko slede?eg kontakta:

Dunja Ili?
Potpredsednik za globalni program stru?nih odlaze?ih praksi,
Lokalna kancelarija AIESEC na Beogradskoj bankarskoj akademiji
dunja.ilic@aiesec.net