Stipendije Vlade Meksika

Нема коментара на Stipendije Vlade Meksika

Otvoren je konkurs Vlade Meksika za dve stipendije za državljane Srbije za 2015 recall box. godinu u okviru bilateralnog sporazuma. Stipendije su namenjene studentima zainteresovanim za master, doktorske ili postdoktorske studije u Meksiku.

Jedna stipendija se dodeljuje za period od januara, dok je druga za period od avgusta Super Mario 64. Celokupan postupak oko stipendija predvo?en je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja 더 바 다운로드.

Nadležna institucija treba da pošalje prijave Ambasadi Meksika u Beogradu, zajedno sa popunjenim zvani?nim formularom sa predlogom kanditata izdatim od strane nadležne institucije wii hard loader game. Rok za prijavu je najkasnije do 24. jula 2014. godine, kako bi dokumenta posredstvom Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije bila prosle?ena Generalnoj direkciji za tehnološku i nau?nu saradnju Sekretarijata spoljnih poslova Meksika Hyundai Securities hts.

Rezultati ?e biti objavljeni do novembra 2014. godine preko Ambasade Meksika u Beogradu.

U proces selekcije ne?e u?i dosijei koje nisu kompletirani i ne ispunjavaju sve potrebne uslove iz konkursa, a dosijei kandidata koji nisu izabrani ne?e biti vra?eni 해리포터 1편 다운로드.

Sve informacije o konkursu mogu?e je pogledati na linku 카드놀이 다운로드.