Praksa za predavača španskog jezika u Maroku

U okviru programa Global Talent, organizacija AIESEC vas poziva da se prijavite za plaćenu praksu u jezičkom centru MasterBEC u Maroku, koja podrazumeva predavanje španskog jezika polaznicima kurseva ovog centra.

Global-talent-business-blue-black-e1385477395640-1024x515

Global Talent je program stručnih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i lični razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta.

Jezički centar MasterBEC je nastao 2004 godine. Rad centra se u početku bazirao na engleskom jeziku, a sa vremenom se ponuda kurseva proširila i na španski i francuski jezik. Radom na ovom projektu, kod samog studenta podstiče se razvoj predavalačkih i prezentacionih veština, komunikacionih veština i jezika, kao i profesionalni početak predavačke karijere korišćenjem neformalnih metoda učenja i kreiranjem jedinstvenog okruženja za učenje za mlade ljude. U okviru stručne prakse obezbeđen je radni prostor, kao i kompjuter sa pristupom internetu, a lokalna kancelarija AIESEC-a u Maroku pomaže studentu na praksi pri pronalaženju smeštaja.

praksa

• Radno vreme od 10-20 časova (sa pauzom između časova), 30sati  nedeljno
  • Plata 350$
  • Trajanje prakse od 1o do 16 nedelja

Uslovi prijave za praksu:

• Studenti i diplomci do 30 godina
  • Znanje španskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sličnim praksama, kao i da se prijavite za istu, to možete učiniti popunjavanjem prijave.

Nakon prijavljivanja, bićete kontaktirani u narednih par dana.

Sve informacije o prijavljivanju i procesu selekcije možete dobiti od Dunje Ilić, potpredsednice za globalni program stručnih odlazećih praksi.

Možete je kontaktirati preko telefona ili mejla: 069/3187878 dunja.ilic@aiesec.net