Praksa u edukativnom sektoru opštine Bogota u Kolumbiji

Global Talent je program stru?nih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku za profesionalno iskustvo i li?ni razvoj u multikulturalnom okruženju radom u kompanijama i institucijama širom sveta. Ovaj program organizuje i sprovodi organizacija AIESEC.

Global-talent-business-blue-black-e1385477395640-1024x515

U sklopu programa izdvajamo praksu u edukativnom sektoru opštine Bogota u Kolumbiji, koja organizuje projekat “AULAS DE INMERSIÓN“ sa ciljem da se deci pruži prilika da unaprede znanje engleskog jezika inovativnim i zabavnim metodama u?enja.
Projekat se realizuje po tre?i put, a prve godine, u Kolumbiju došlo 126 studenata iz 38 zemalja sveta. Aktivnosti projekata su uticale na 30.000 dece i na njihove porodice, a ove godine se o?ekuje 200 novih studenata – ambasadora projekta. Radom na ovom projektu, kod samog studenta podsti?e se razvoj predavala?kih i prezentacionih veština, komunikacionih veština i jezika, kao i profesionalni po?etak predava?ke karijere implementiranjem neformalnih metoda u?enja i kreiranjem jedinstvenog okruženja za u?enje za mlade ljude. U okviru stru?ne prakse obezbe?en je radni prostor, kao i kompjuter sa pristupom internetu.

• Radno vreme 07:00h-15:00h, 40h nedeljnokolumbija
  • Plata 850$
  • Trajanje prakse 20 nedelja (28.07.2014.-15.12.2014.)

Uslovi prijave za praksu:

•  Studenti i diplomci do 30 godina
  • Znanje engleskog i španskog jezika

Ukoliko želite da se dodatno informišete o ovoj ili sli?nim praksama, kao i da se prijavite, to možete u?initi popunjavanjem prijave. Nakon prijavljivanja, bi?ete kontaktirani u narednih par dana.

Sve informacije možete dobiti i preko slede?eg kontakta:
Dunja Ili?
Potpredsednik za globalni program stru?nih
odlaze?ih praksi
dunja.ilic@aiesec.net

Za više informacija o celoj organizaciji AIESEC, pro?itajte naš ?lanak.