Info dan platforme ¿Qué pasa?

Нема коментара на Info dan platforme ¿Qué pasa?

U petak, 16 Download Domination. maja, u 15 ?asova u ?itaonici Biblioteke katedre za iberijske studije bi?e organizovan prvi informativni dan tima platforme ¿Qué pasa 신상터는 녀석들 다운로드?. Studenti ?e ovom prilikom mo?i da pitaju ?lanove tima platforme sve što im nije jasno u vezi sa studijama, organizacijom Fakulteta, prilikama za razmene, prakse, volontiranja i stipendije, kao i o mnogim drugim temama New West Organic5 4.

Cilj doga?aja je pružanje prilike studentima da iz prve ruke i kroz neposredni kontakt do?u do neophodnih informacija DonDisk download. ?lanovi tima ?e biti spremni da odgovore na pitanja iz svih oblasti koje su pokrivene na našem sajtu, ali i da usmere studente na pravi izvor informacija ukoliko ne budu posedovali odgovor 아마존 디지털 다운로드. Info dan je zamišljen prvenstveno kao neformalni doga?aj.

Ako vas zanima neka od tema u nastavku, nemojte propustiti priliku:

• Studijski program JKK (osnovne i master studije);
  • Organizacija Filološkog fakulteta;
  • Volontiranje i volonterski kampovi;
  • Prakse;
  • Studentske, omladinske i kulturne organizacije;
  • Studijske razmene;
  • Pisanje motivacionog pisma i radne biografije 레이싱 스타 다운로드.

Ukoliko jednostavno želite da upoznate tim platforme ¿Qué pasa?, tako?e ste veoma dobrodošli.

U slu?aju da želite nešto da nas pitate, a niste u mogu?nosti da do?ete 16 Steam Re-Download. maja, slobodno nas kontaktirajte putem mejla, fejsbuka ili tvitera 리미트리스 드림 다운로드.