Budite domaćini stranim studentima u Beogradu!

SIT Balkans, jedan od 60 programa SIT Study Abroad akademskog programa, nudi studije u inostranstvu studentima iz SAD-a u trajanju od jednog semestra. Ameri?ki studenti provode semestar u regionu u?e?i o jugoslovenskoj istoriji. Pored toga, u?e sporazumevanje, pisanje i ?itanje na srpskom jeziku. Trajanje programa: 15 nedelja.

Prilikom boravka u Beogradu ameri?ki studenti su smešteni u porodici doma?ina. Cilj boravka stranih studenata u srpskim porodicama jeste prilika da što bolje upoznaju grad i na?in života u njemu, da savladaju kulturne razli?itosti i da vežbaju jezik. Studenti se odlikuju visokim nivoom samostalnosti i žele kulturnu razmenu sa zainteresovanim porodicama.

SIT Study Abroad ispla?uje naknadu od 1000 evra za boravak studenta u periodu od 8. septembra do 21. decembra 2014. godine.

Uslovi:

• student mora da ima zasebnu sobu
  • student mora da ima 2 obroka, i to doru?ak i ve?eru
  • doma?inu nije neophodno poznavanje engleskog jezika  (studenti se podsti?u da se služe srpskim jezikom)

rok za prijavljivanje: 30.6.2014. u 23:59

Ukoliko ste zainteresovani, obratite se direktno putem slede?e mejl adrese ili telefona:

jelena.nikolic@sit.edu,  064 022 4642

kontakt osoba: