Budite domaćini stranim studentima u Beogradu!

SIT Balkans, jedan od 60 programa SIT Study Abroad akademskog programa, nudi studije u inostranstvu studentima iz SAD-a u trajanju od jednog semestra. Američki studenti provode semestar u regionu učeći o jugoslovenskoj istoriji. Pored toga, uče sporazumevanje, pisanje i čitanje na srpskom jeziku. Trajanje programa: 15 nedelja.

Prilikom boravka u Beogradu američki studenti su smešteni u porodici domaćina. Cilj boravka stranih studenata u srpskim porodicama jeste prilika da što bolje upoznaju grad i način života u njemu, da savladaju kulturne različitosti i da vežbaju jezik. Studenti se odlikuju visokim nivoom samostalnosti i žele kulturnu razmenu sa zainteresovanim porodicama.

SIT Study Abroad isplaćuje naknadu od 1000 evra za boravak studenta u periodu od 8. septembra do 21. decembra 2014. godine.

Uslovi:

• student mora da ima zasebnu sobu
  • student mora da ima 2 obroka, i to doručak i večeru
  • domaćinu nije neophodno poznavanje engleskog jezika  (studenti se podstiču da se služe srpskim jezikom)

rok za prijavljivanje: 30.6.2014. u 23:59

Ukoliko ste zainteresovani, obratite se direktno putem sledeće mejl adrese ili telefona:

jelena.nikolic@sit.edu,  064 022 4642

kontakt osoba: