Panel diskusija: Mobilnost studenata postdiplomskih studija

U ponedeljak, 28 window stoop. aprila u 18 ?asova u Institutu Servantes održa?e se panel diskusija na temu mobilnosti studenata postdiplomskih studija u organizaciji platforme ¿Qué pasa 유심칩 다운로드?.

PageLines- Que.pasa.konacna.varijanta.jpgPanel diskusije bavi?e se mobilnoš?u studenata hispanistike na postdiplomskim studijama kroz iskustva dr Sanje Savki 윈도우10 일본어 언어팩 다운로드? (Universidad Nacional Autónoma de México), Jelene Baševi? (Universidad Complutense, Madrid) i Ane Sre?kovi? (Universidad Nebrija, Madrid) 마카벨리 더 로직 다운로드. Moderatori diskusije bi?e ?lanovi platforme ¿Qué pasa? Lana ?ubri? i Mihailo Stevanovi?.

Cilj panela je da se, na osnovu iskustava u?esnica, kroz tri bloka diskusije studentima približi proces prijavljivanja, zatim kvalitet, prednosti i mane studiranja u inostranstvu, kao i pitanja nostrifikacije diploma po povratku u Srbiju today's tv.

U diskusiju ?e preko tvitera mo?i da se uklju?e i postave pitanja i svi oni koji nisu u mogu?nosti da fizi?ki prisustvuju koriš?enjem @Que_pasa_dh i #hispanizacija Download the accounting program. Tako?e ?ete preko #hispanizacija mo?i da pratite zanimljivosti u toku panel diskusije.

Za dodatne informacije možete se obratiti na quepasa@drustvohispanista.rs alzip 821.