Panel diskusija: Mobilnost studenata postdiplomskih studija

U ponedeljak, 28. aprila u 18 časova u Institutu Servantes održaće se panel diskusija na temu mobilnosti studenata postdiplomskih studija u organizaciji platforme ¿Qué pasa?.

PageLines- Que.pasa.konacna.varijanta.jpgPanel diskusije baviće se mobilnošću studenata hispanistike na postdiplomskim studijama kroz iskustva dr Sanje Savkić (Universidad Nacional Autónoma de México), Jelene Bašević (Universidad Complutense, Madrid) i Ane Srećković (Universidad Nebrija, Madrid). Moderatori diskusije biće članovi platforme ¿Qué pasa? Lana Čubrić i Mihailo Stevanović.

Cilj panela je da se, na osnovu iskustava učesnica, kroz tri bloka diskusije studentima približi proces prijavljivanja, zatim kvalitet, prednosti i mane studiranja u inostranstvu, kao i pitanja nostrifikacije diploma po povratku u Srbiju.

U diskusiju će preko tvitera moći da se uključe i postave pitanja i svi oni koji nisu u mogućnosti da fizički prisustvuju korišćenjem @Que_pasa_dh i #hispanizacija. Takođe ćete preko #hispanizacija moći da pratite zanimljivosti u toku panel diskusije.

Za dodatne informacije možete se obratiti na quepasa@drustvohispanista.rs.