Izbori za članstvo u Studentskom parlamentu za školsku 2014/15.

Od ponedeljka, 31 Download altulba images. marta, do petka, 4. aprila, traju prijave kandidata za izbor u Studentski parlament Filološkog fakulteta za školsku 2014/2015. godinu. Izbori ?e se održati u utorak, 8 it to my love for me. aprila, od 12 do 16 ?asova u holu Fakulteta.

Svi studenti upisani u teku?u školsku godinu imaju pravo da biraju predstavnike svoje studijske grupe 윈도우 10 rs2 다운로드. Svaka studijska grupa može imati najviše troje delegata u Studentskom parlamentu.

Pravo da konkurišu imaju svi studenti upisani u školsku godinu u kojoj se bira Parlament, bez obzira na status i nivo studija SimCity5.

Prijavna dokumentacija se dostavlja Arhivu Fakulteta (šalteri preko puta gornjeg ulaza u Salu heroja) svakog radnog dana od 11 do 13 ?asova, najkasnije 4 태양의 후예 다운로드. aprila. Potrebno je predati:

  • Kopiju prve i poslednje overene strane indeksa;
  • Biografiju;
  • Prijavni list (preuzima se u Skriptarnici) emblem.

Angažman u Studentskom parlamentu podrazumeva 7 sati nedeljno, za šta ?lanovi dobijaju izvestan broj ESPB bodova koji se upisuju u dodatak diplomi Vimeo mobile download.

Istovremeno sa ovim izborima održavaju se i izbori za predstavnike Filološkog fakulteta u Studentskom parlamentu Univerziteta u Beogradu plex 영상 다운로드. Vreme i mesto ovih izbora, na?in konkurisanja i rok je isti kao za fakultetske, s tim što u potrebnu dokumentaciju ne ulazi biografija.

Za dodatne informacije pogledajte našu stranicu posve?enu Studenskom parlamentu 윈도우 7 sp2 다운로드.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *