Stipendije Fondacije Konrad Adenauer

Нема коментара на Stipendije Fondacije Konrad Adenauer

Nema?ka Fondacija Konrad Adenauer (KAS) dodeljuje stipendije za studijsku 2014/15 공신폰 음악 다운로드. godinu društveno i politi?ki angažovanim i nadarenim studentima završnih godina fakulteta, postdiplomcima i doktorantima koji studiraju u Republici Srbiji Inven 2018 Kizen. Rok za konkurisanje je 10. maj.

Uslovi

• Pravo na stipendiju mogu ostvariti studenti od 3 rar 압축풀기 다운로드. godine studija kao i postdiplomci i doktoranti;
  • Donja granica proseka na studijama je 8.5;
  • Dobro znanje engleskog ili nema?kog jezika;
  • Starosna granica kandidata je do 30 godina starosti;
  • Kandidat ne sme biti u radnom odnosu;

Potrebna dokumentacija za konkurs (dostavlja se na srpskom jeziku)

1. popunjen prijavni formular;
  2. CV;
  3. Motivaciono pismo;
  4. Potvrda o položenim ispitima;
  5. Dve akademske preporuke;
  6. Za postdiplomske/doktorske studije: fotokopija diplome sa osnovnih studija i uverenje o upisu postdiplomskih/doktorskih studija;
  7. Jedna društvena ili  politi?ka preporuka (preporuka iz stranke, NVO ili studentske organizacije – u zavisnosti od vrste angažovanja);
  8. Fotografija novijeg datuma (format za li?nu kartu ili pasoš);
  9. Ostale diplome/sertifikati (fotokopije);

Zainteresovani kandidati svoju dokumentaciju mogu dostaviti do 10 미궁의 군주 다운로드. maja 2014. godine li?no ili poštom na adresu: Kralja Petra 3, 11 000 Beograd. Studenti koji budu izabrani u uži krug, bi?e pozvani na razgovor na srpskom i engleskom jeziku sa ?lanovima komisije za dodelu stipendije spss 통계 다운로드.

Nov?ana podrška ispla?uje se izabranim studentima u iznosu od 100 evra mese?no u trajanju od 10 meseci. Izabrani stipendisti su obavezni da KAS-u dostavljaju dokaz o toku studija, a ukoliko stipendista prekine studije, obavezan je da novac vrati KAS-u Download 4K video samples. Pored finansijske podrške stipendistima je omogu?eno i poha?anje seminara i drugih aktivnosti u organizaciji KAS-a.

Za sve dodatne informacije možete posetiti zvani?nu stranicu KAS-a ili se obratiti mejlom na katarina.pesic@kas.de ili telefonom na 011/ 3285 209, -210,-211; 062/260 638 더미스프라이트 다운로드.

Izvor: Portal Mladi