Postanite deo našeg tima

Нема коментара на Postanite deo našeg tima

Kulturno-informativna sekcija Društva hispanista raspisuje konkurs za praksu u okviru platforme ¿Qué pasa Download the batch of bread?

Tokom dvomese?ne prakse u?esnici ?e imati priliku da savladaju tehnike pisanja ?lanaka, objavljuju aktuelne vesti, istražuju teme od zna?aja za studente hispanistike i u?estvuju u aktivnostima tima ¿Qué pasa 서든어택 듀얼리그 다운로드?. Na po?etku prakse odabrani kandidati bi?e upoznati sa formom pisanja ?lanaka kroz radionicu organizovanu u saradnji sa ?lanovima ?asopisa Reflejo youtube specific sections.

Potreban broj praktikanata: 5

Trajanje prakse: od 14. marta do 14. maja 2014. godine.

Prethodno iskustvo nije potrebno, a o?ekuje se da kandidati mogu da izdvoje do sedam sati sedmi?no za izvršavanje zadataka. Neophodno je da kandidati budu motivisani, odgovorni i komunikativni studenti koji imaju želju da doprinesu sistemu informisanja tokom studiranja i poboljšanju kvaliteta studija.

Na?in prijave i rok: popuniti formular do 10. marta.

Uslovi: biti student bilo kog nivoa studija na Katedri za iberijske studije Filološkog fakulteta i ?lan Društva hispanista.

Napomena: Ukoliko niste ?lan Društva hispanista, informacije o u?lanjenju možete prona?i klikom na ovaj link.

Praksa po?inje 14. marta i traje dva meseca. Dana 14. marta bi?e održan informativni sastanak, dok ?e se 15. marta održati radionica o pisanju ?lanaka.

Po završetku prakse, u?esnici ?e dobiti sertifikat u kome ?e biti navedene aktivnosti koje su realizovane. Praktikanti ?e imati priliku da postanu aktivni ?lanovi tima ¿Qué pasa?, deo administratorskog tima platforme, a mo?i ?e i da ozbiljnije u?estvuju u daljem radu Društva hispanista i njegovim projektima.

Ukoliko imate dodatnih pitanja obratite nam se mejlom na adresu: quepasa@drustvohispanista.rs.