Praksa u časopisu Reflejo

Нема коментара на Praksa u časopisu Reflejo

Novinarska sekcija Društva hispanista raspisala je konkurs za tromese?nu praksu u ?asopisu Refleho (Reflejo) movie perfume. Troje praktikanata ?e tokom prakse ste?i veštine i znanja iz oblasti novinarstva i u?estovati u radu ?asopisa. Rok za prijavu je 25. mart.

PageLines- logo_reflejo1.gifTrajanje prakse: 3 meseca, 01.04.2014 Download become a cook-by-cook legend. – 30.06.2014. (vreme rada fleksibilno, po dogovoru).

Potreban broj praktikanata: 3 praktikanta.

Zaduženja: istraživanje, pra?enje aktuelnosti i doga?aja iz oblasti hispanistike, u?eš?e u radu na terenu, pisanje izveštaja i ?lanaka za ?asopis Refleho, kratkih objava za internet stranicu i socijalne medije, u?estvovanje u dodatnim projektima novinarske sekcije, pružanje organizacione i administrativne podrške radu sekcije, prevo?enje Download Challengers Korea.

Tokom prakse kandidati imaju mogu?nost: da savladaju novinarski stil pisanja, tehnike pisanja vesti, najava, saopštenja, intervjua, reportaža, istraživa?kog rada, da intervjuišu istaknute li?nosti iz oblasti hispanizma, da razviju organizacione sposobnosti, da rade u dinami?nom i motivišu?em okruženju i budu deo kreativnog tima Lexi Gullimche Download.

Kriterijumi za prijavu: poznavanje hispanistike, sklonost ka pisanju, ta?nost, preciznost, organizovanost, pouzdanost, otvorenost za promene i usavršavanje, inovativnost, preuzimanje inicijative, eti?nost u timskom radu 마인크래프트 포켓몬 다운로드. Nije potrebno prethodno iskustvo.

Rok za prijavu: poslati CV i kratko motivaciono pismo do 25. marta na novinarskadh@gmail.com, sa naznakom „Prijava na konkurs za praktikante“ 보스 1999 다운로드.

Uslovi: biti student na Katedri za iberijske studije ili diplomirani filolog hispanista, kao i ?lan Društva hispanista Takfidi's Travel Suda.

Napomena: ukoliko niste ?lan Društva hispanista, informacije o u?lanjenju možete prona?i na ovoj stranici mac flash videos.

Prijave kandidata koji ne ispunjavaju navedene uslove ne?e biti razmatrane.

Sve potrebne informacije o radu novinarske sekcije možete na?i na sajtu ?asopisa Refleho Windows Update pending download.

Praktikanti ?e po završetku prakse dobiti pismo preporuke, a oni koji se budu najbolje pokazali, posta?e aktivni ?lanovi novinarske sekcije i ima?e prilike da ozbiljnije u?estvuju u daljem radu Društva hispanista i njegovim projektima Claymore dual miner.