Manifestacija „Karijera i ja“ – mesec u znaku profesionalnog razvoja studenata

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje višenedeljnu manifestaciju Karijera i ja“ koja ?e trajati od 25. marta do 16. aprila. Studenti ?e u ovom periodu imati priliku da na 25 fakulteta Univerziteta u Beogradu prisustvuju raznim predavanjima, radionicama, formalnim i neformalnim susretima sa predstavnicima poslovnog sveta koji žele da im pruže podršku u profesionalnom razvoju.

cover ?????

„Karijera i ja“ izdvaja teme kao što su proaktivnost, zapošljivost i poslovne veštine, a cilj ove manifestacije koja obuhvata 40 razli?itih predavanja jeste povezivanje poslovne i akademske zajednice, poboljšanje informisanosti studenata i diplomaca o tome šta ih ?eka nakon fakulteta, kako mogu da iskoriste i istaknu svoje potencijale, talente i veštine, kao i priprema studenata za prve korake u profesionalnoj karijeri.

Zvani?no otvaranje manifestacije je u utorak, 25. marta u 12 ?asova u Sve?anoj sali Gra?evinskog fakulteta, gde ?e se prisutnima obratiti prorektorka za nauku Univerziteta u Beogradu, prof. dr Ivanka Popovi?. Nakon sve?anog otvaranja održa?e se panel diskusija na temu „Veštine bez kojih nema uspeha“ na kojoj ?e biti re?i o važnosti proaktivnog stava i usavršavanja, o veštinama koje su neophodne za uspeh, kao i o tome šta pravi razliku prilikom selekcije mladih kadrova.

POSTER ?????? ???????? ? ?? rgb

Završnica raznovrsnog edukativnog i promotivnog programa 16. aprila sa po?etkom u 18 ?asova predstavlja veliki doga?aj umrežavanja pod nazivom „Karijerno ?askanje“, koji na jednom mestu okuplja sve u?esnike, predava?e i studente. Ovom prilikom u?esnicima ?e biti dodeljeni sertifikati.

Više detalja o samom programu, na?inu prijavljivanja za predavanja, kao i detaljan raspored manifestacije možete prona?i na ovom linku.

Izvor: Univerzitetski centar za razvoj karijere