Manifestacija „Karijera i ja“ – mesec u znaku profesionalnog razvoja studenata

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata organizuje višenedeljnu manifestaciju Karijera i ja“ koja će trajati od 25. marta do 16. aprila. Studenti će u ovom periodu imati priliku da na 25 fakulteta Univerziteta u Beogradu prisustvuju raznim predavanjima, radionicama, formalnim i neformalnim susretima sa predstavnicima poslovnog sveta koji žele da im pruže podršku u profesionalnom razvoju.

cover финал

„Karijera i ja“ izdvaja teme kao što su proaktivnost, zapošljivost i poslovne veštine, a cilj ove manifestacije koja obuhvata 40 različitih predavanja jeste povezivanje poslovne i akademske zajednice, poboljšanje informisanosti studenata i diplomaca o tome šta ih čeka nakon fakulteta, kako mogu da iskoriste i istaknu svoje potencijale, talente i veštine, kao i priprema studenata za prve korake u profesionalnoj karijeri.

Zvanično otvaranje manifestacije je u utorak, 25. marta u 12 časova u Svečanoj sali Građevinskog fakulteta, gde će se prisutnima obratiti prorektorka za nauku Univerziteta u Beogradu, prof. dr Ivanka Popović. Nakon svečanog otvaranja održaće se panel diskusija na temu „Veštine bez kojih nema uspeha“ na kojoj će biti reči o važnosti proaktivnog stava i usavršavanja, o veštinama koje su neophodne za uspeh, kao i o tome šta pravi razliku prilikom selekcije mladih kadrova.

POSTER најава Каријера и Ја rgb

Završnica raznovrsnog edukativnog i promotivnog programa 16. aprila sa početkom u 18 časova predstavlja veliki događaj umrežavanja pod nazivom „Karijerno ćaskanje“, koji na jednom mestu okuplja sve učesnike, predavače i studente. Ovom prilikom učesnicima će biti dodeljeni sertifikati.

Više detalja o samom programu, načinu prijavljivanja za predavanja, kao i detaljan raspored manifestacije možete pronaći na ovom linku.

Izvor: Univerzitetski centar za razvoj karijere