Konkurs za program AMCHAPS: Young leaders in Change

Ukoliko ste na završnoj godini osnovnih ili na postdiplomskim studijama, uživate u timskom radu, umete da kreativno rešavate probleme, volite da preuzmete inicijativu i budete preduzimljivi, željni ste novih znanja i vidite svoju budu?nost u poslovnom svetu; ne propustite priliku da se prijavite za jedinstveni jednogodišnji program posve?en liderstvu 추억 의 게임 다운로드. Konkurs je otvoren do 22. januara.

Program koji organizuje Ameri?ka privredna komora u Srbiji u saradnji sa Centrom za razvoj karijere u Univerziteta u Beogradu, otvoren je za 20 studenata Univerziteta koji ?e biti upareni sa 20 mladih menadžera iz kompanija ?lanica Komore 스페이스 스니퍼 다운로드. Po završetku programa, troje najboljih studenata ?e imati priliku da postanu stažisti u kompanijama Komore, dok ?e najbolji student dobiti priliku da studira u poslovnoj školi Cotrugli 다음 미디어 플레이어 다운로드.

Prvi deo programa traje do jula i obuhvata predavanja, radionice, društvene aktivnosti i umrežavanje, a drugi po?inje u septembru i predstavlja polufinalnu i finalnu fazu.

Prijave se vrše slanjem formulara na saradnja@razvojkarijere.bg.ac.rs do 22. januara. Kandidati koji budu prošli u uži izbor ?e biti pozvani na intervju u prvoj nedelji februara.

Za više informacija posetite stranicu Centra za razvoj karijere.