Zašto plagijat kad može original

      Nema komentara na Zašto plagijat kad može original

Udruženje Nomotehnički Centar Beograd održaće 08. februara 2014. godine, od 10 do 15 časova edukativnu radionicu za pisanje naučnih radova. Rok za prijavu je 31. januar 2014. 

Edukativna radionica osmišljena je da mladima na praktičan način pruži informacije o tome šta je naučni rad, kako od ideje do zaključka rada, kako osvežiti stare teme i prilagoditi ih aktuelnim, šta su autorska prava, kako se štite kao i primenu event marketinga u prezentovanju radova, s obzirom da su radovi najbolja vizit-karta. Na kraju Edukativne radionice planirano je više tema kao preporuka za pisanje i svi učesnici će imati priliku da objave kratke eseje, najviše do dve stranice, upravo na zadate teme sa zadatkom da svoje eseje dostave do 10.marta i tako se nađu u Zborniku Radionice, koji će biti zvanično registrovan u Narodnoj Biblioteci Republike Srbije, sa ISSN brojem i COBISS.SR-ID brojem. Za svakog učesnika obezbeđen je štampani primerak i kao i PDF izdanje. Po završetku radionice učesnici dobijaju sertifikat o prisustvu.

USLOVI:

  • Studenti osnovnih, master i doktorskih studija svih akreditovanih univerziteta u Republici Srbiji kao i regionu
  • Istraživači, bilo da su u radnom odnosu ili ne
  • Dobra volja 🙂

POTREBNA DOKUMENTA:

  • CV
  • Važeći indeks (kopija prve stranice sa podacima, kao i dela gde je overen semestar) odnosno uverenje ili diploma o završenim osnovnim, master ili doktorskim studijama
  • Istraživači dostavljaju i kratko motivacioni pismo sa obaveznim spiskom objavljenih naučnih radova.

Radionica će se održati na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu (Bulevar kralja Aleksandra 67).

Za sve informacije o načinu prijave, obratite se na neku od navedenih adresa:

Udruženje Nomotehnički Centar Beograd, od aprila meseca 2013. godine sprovodi Projekat objave radova u Zborniku Nova naučna edukativna misao, koji ima za cilj da objava radova i edukacija bude dostupna svima bez obzira na nečije materijalne mogućnosti.

Izvor: Nomotehnički Centar Beograd

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *