¿Qué pasa? Google+ Hangout o prijavljivanju na Erazmus Mundus programe razmene

Tim platforme ¿Qué pasa? organizuje interaktivno predavanje na internetu na temu prijavljivanje na Erazmus Mundus programe u subotu, 28. decembra u 17 ?asova. Cilj nam je da na pristupa?an na?in pomognemo svim studentima koji žele da se prijave za JoinEU-SEE>Penta, Basileus ili Sigma projekte u januaru 2014. godine.

Uz pomo? servisa Google+ Hangouts nekoliko studenata ?e mo?i da uživo u?estvuje i postavlja pitanja ?lanovima našeg tima koji su i sami aplicirali za ove stipendije u prethodnim rokovima. Budu?i da ?e video snimak biti strimovan preko YouTube-a, svako ga može pratiti uživo i postavljati pitanja preko društvenih mreža ili pogledati naknadno.

Akcenat ?e biti stavljen na prijavu za JoinEU-SEE>Penta program i Univerzitet u Granadi, mada je procedura sli?na za sva tri programa.

U predavanju može u?estvovati bilo koji student koji planira da aplicira na bilo koji od navedenih programa: JoinEU-SEE>Penta, Basileus i SIGMA. Važno je da imate otvoren nalog na Google+ društvenoj mreži (možete ga otvoriti potpuno besplatno) i stabilnu i relativno brzu internet vezu.

Prijavite se popunjavanjem ovog formulara.