¿Qué pasa? Google+ Hangout o prijavljivanju na Erazmus Mundus programe razmene

Tim platforme ¿Qué pasa? organizuje interaktivno predavanje na internetu na temu prijavljivanje na Erazmus Mundus programe u subotu, 28. decembra u 17 časova. Cilj nam je da na pristupačan način pomognemo svim studentima koji žele da se prijave za JoinEU-SEE>Penta, Basileus ili Sigma projekte u januaru 2014. godine.

Uz pomoć servisa Google+ Hangouts nekoliko studenata će moći da uživo učestvuje i postavlja pitanja članovima našeg tima koji su i sami aplicirali za ove stipendije u prethodnim rokovima. Budući da će video snimak biti strimovan preko YouTube-a, svako ga može pratiti uživo i postavljati pitanja preko društvenih mreža ili pogledati naknadno.

Akcenat će biti stavljen na prijavu za JoinEU-SEE>Penta program i Univerzitet u Granadi, mada je procedura slična za sva tri programa.

U predavanju može učestvovati bilo koji student koji planira da aplicira na bilo koji od navedenih programa: JoinEU-SEE>Penta, Basileus i SIGMA. Važno je da imate otvoren nalog na Google+ društvenoj mreži (možete ga otvoriti potpuno besplatno) i stabilnu i relativno brzu internet vezu.

Prijavite se popunjavanjem ovog formulara.