Brazilski filmovi u DK „Studentski grad“

Нема коментара на Brazilski filmovi u DK „Studentski grad“

Ambasada Brazila i Dom kulture „Studentski grad“ pozivaju vas na projekcije jednih od najuspešnijih brazilskih filmskih ostvarenja iz poslednjih nekoliko godina kimchi tv. Ulaz je slobodan.

Program prikazivanja:

17.12Meu Nome Não É Johnny – Moje ime nije Džoni  (Režija: Mauro Lima Shopcast. 126 min. Drama.)

Opis filma: Žoao Giljerme Estrela bio je tipi?an mladi? srednje klase, koji je svoju mladost proživeo punim plu?ima 글로벌 성공시대 다운로드. Pošto je bio pametan i dopadljiv, roditelji su ga obožavali a me?u prijateljima je bio vrlo popularan. Bio je avanturisti?kog i boemskog duha, tako da se prepustio svim mogu?im ludostima koje su mu bile dazvoljene. Kao i onima koje to nisu bile. Po?etkom devedesetih godina postao je kralj me?u dilerima drogom u otmenom delu Rio de Žaneira. Nakon policijske istrage, uhapšen je, a ime mu je dospelo na naslovne strane novina. Umesto da i dalje pose?uje žurke, našao se na optuženi?koj klupi. Njegova pri?a otkriva snove i drame uobi?ajene za svakog mladog ?oveka.

Ostatak programa:

24.12Cazuzao tempo não pára – Kazuza – vreme nije stalo (Režija: Sandra Werneck i Walter Carvalho. 96 min. Drama.)

21.1   O Cheiro do Ralo – Miris slivnika (Režija: Heitor Dhalia. 100 min. Komedija)

28.1Os Normais – Normalni (Režija: Rodrigo Tapias. 93 min. Komedija)

4.2Se Eu Fosse Você – Da sam tî (Režija: Daniel Filho. 104 min. Komedija)

11.22 Filhos de Francisco – Dva Fransiskova sina (Režija: Breno Silveira. 129 min. Drama.)

18.2Madame Satã – Madam Satan (Režija: Karim Ainouz. 100 min. Drama)