Nova praksa u školi za jezike Trotalenguas

Нема коментара на Nova praksa u školi za jezike Trotalenguas

Društvo hispanista u saradnji sa Centrom za strane jezike „Trotalenguas“ raspisuje konkurs za sticanje prakse 안드로이드 adb 다운로드.

„Trotalenguas“ je centar za strane jezike koji radi po najsavremenijim metodama i u svojoj ponudi ima španski, portugalski, engleski, nema?ki, italijanski i francuski jezik asp.net 다중 파일 다운로드. Broj potrebnih praktikanata: 1

Trajanje prakse: 2 meseca (po?etak prakse 03.09.2013.)

Zaduženja: Praksa obuhvata vršenje administrativnih (pružanje informacija u vezi sa  kursevima škole i kontaktiranje polaznika mejlom i telefonom) i marketinških poslova (postavljanje i ažuriranje informacija na društvenim mrežama, osmišljavanje i sprovo?enje marketinških strategija, nalaženje i kontaktiranje potencijalnih poslovnih partnera) 영화 악질경찰 다운로드.

Kriterijumi za odabir: Odlu?ni, ta?ni, organizovani, motivisani kandidati, voljni da u?e i da se usavršavaju.

Praktikantu se nudi: Odabrani kandidat sti?e pravo na 25% popusta na sve kurseve jezika u centru do kraja 2013. godine. Ukoliko kandidat zadovolji sve kriterijume i sve uslove centra za strane jezike „Trotalenguas“, sti?e mogu?nost zaposlenja (polovina radnog vremena).

Rok za prijavu: Poslati CV i motivaciono pismo do 29. avgusta na e-mail: praksedh@gmail.com, sa naznakom „Praksa – Trotalenguas“.

Uslovi: biti student hispanistike/diplomirani hispanista, kao i ?lan Društva hispanista.

Napomena: ukoliko niste ?lan Drustva hispanista, informacije o u?lanjenju možete prona?i klikom na ovaj link.

Prijave kandidata koji ne ispunjavaju navedene uslove ne?e biti razmatrane.

Ukoliko imate nedoumice u vezi sa prijavljivanjem na praksu, posetite deo FAQ klikom na link.

Praktikant ?e po završetku prakse dobiti pismo preporuke i sertifikat o obavljenoj praksi.