Predstava brazilske pozorišne trupe Pau D’arco!

Pozorišna trupa Pau D’arco iz Brazila gostova?e 12 상어가족 무료 다운로드. i 13. jula u DAH Teatru novom predstavom “Expresso K”, baziranom na životu i delu ?eškog pisca Franca Kafke.

Ekpresso K novel ebook.” pripoveda, kroz viziju poslednje Kafkine supruge, njegove poslednje dane života u sanatorijumu. U toj predstavi, glumci ?uvaju fragmente se?anja Dore Diamant, jedine žene koja je mogla da nagovori Kafku da napusti roditeljski dom i Prag Happy Birthday Song Download. Na površinu izlaze pozitivne, manje poznate strane Kafke.

Cena pojedina?ne ulaznice je 500 dinara, a za studente i penzionere 250 dinara Download ant song.

Rezervacije su mogu?e putem mejla office@dahteatarcentar.com

Režiju potpisuju Bia Szvat i Fábio Cintra, a dramaturg je Luis Fernando Pasquarelli, koji i igra u predstavi 수채화 브러쉬 다운로드.

U predstavi igraju i Azê Diniz, Dje Macedo Quiroga, Eduardo Bartolomeu, Jany Canela i Lucas Cruz 88장 다운로드.

Predstava trupe Pau D’arco bi?e izvedena na portugalskom jeziku, sa titlom na engleskom Google Free Music.

DAH Teatar se nalazi u  Maruli?evoj ulici 8, u zgradi OŠ „Kralj Petar II Kara?or?evi?“ (ulaz iz dvorišta sa donje strane) Windows 8 Korean language pack.

( Izvor : SEEcult.org)