Konkurs za dve stipendije Vlade Meksika!

Нема коментара на Konkurs za dve stipendije Vlade Meksika!

Sjajne vesti iz Meksika 백악기 다운로드!

Obaveštavamo vas da je objavljen konkurs za 2014 god. u kojem Vlada Meksika, na bilateralnom planu, nudi državljanima Srbije dve stipendije: jednu novu i jednu kao produženje ve 영화 턱시도 다운로드? dodeljene stipendije.

Konkurs Vlade Meksika za stipendiranje stranaca u 2014 rider for free. godini je otvoren 26. juna 2013, a datum zatvaranja je 26. avgust 2013.

Stipendije se nude samo u okviru nastavnog programa institucija izri?ito nazna?enih u konkursu za 2014. godinu.

Više informacija možete dobiti klikom na ovaj link, gde ?e uskoro biti objavljen konkurs i na engleskom jeziku.

Celokupan postupak oko stipendija trebalo bi da bude predvo?en Ministarstvom spoljnih poslova ili prosvete zemlje iz koje poti?e kandidat i/ili lokalne vladine institucije zadužene za ovo pitanje. Pomenute institucije bi trebalo da pošalju prijave, zajedno sa popunjenim zvani?nim formularom sa predlogom kanditata izdatim od strane nadležne institucije, Ambasadi Meksika u Beogradu najkasnije do 26. avgusta kako bi bile prosle?ene Generalnoj direkciji za kulturnu i prosvetnu saradnju Sekretarijata spoljnih poslova Meksika.

Rezultati ?e biti objavljeni najkasnije jedan mesec od dana prijema dosijea.

Treba ista?i da ne?e biti prihva?eni u proces selekcije oni dosijei koji nisu kompletirani, odnosno oni koji ne ispunjavaju sve potrebne uslove iz konkursa, kao i da ne?e biti vra?eni dosijei onih kandidata koji ne budu izabrani.

Sre?no svima koji odlu?e da se prijave!