Mogućnost za realizaciju sjajnog projekta Um Oceano

CLP u Pragu predložio je Evropskoj komisiji projekat „Um Oceano“, koji bi trebalo da bude organizovan u toku tre?e ili ?etvrte nedelje avgusta ove godine Download Age of Civilization 2.

Re? je o me?unarodnom projektu regionalne saradnje koji predstavlja svojevrstan letnji kurs portugalskog jezika i kulture, a koji bi bio sproveden na brodu Santa Maria Manuela, u toku sedam dana, na relaciji Lisabon – Portimao – Berlengas – Lisabon android httpurlconnection 파일.

Ovaj kurs namenjen je studentima (ili bivšim studentima) portugalskog jezika, starijim od 18 i mla?im od 30 godina (prednost onima koji imaju manje od 26), iz Portugala, ?eške, Poljske, Ma?arske, Slova?ke, Srbije i Bugarske Mac El Capitan.

Kurs bi se sastojao od radionica iz oblasti istorije i civilizacije zemalja portugalskog govornog podru?ja, te navigacije, astronomije, moreplovstva, književnost i jezika makesami. Plan puta: Lisabon – Portimao (2 no?i); slobodan dan i no? u Portimau (Praia de Rocha ili Lagos); Portimao – Berlengas (3 no?i, uklju?uju?i posete ostrvima i tvr?avi); Berlengas – Lisabon (poseta: Oceanário) m4r 다운로드.

Odgovor Evropske komisije za sufinansiranje ovog projekta o?ekuje se krajem juna, a projekat ?e biti sproveden samo ako odgovor EK bude bio potvrdan. U tom slu?aju, ukupna cena programa bila bi oko 350 evra, što uklju?uje: sedmodnevno putovanje, lu?ke takse i troškove logistike na brodu; 5 obroka dnevno (doru?ak, užinu, ru?ak, lan?, ve?eru); aktivnosti na brodu i materijale; avionski prevoz Prag – Lisabon – Prag; smeštaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim kabinama na brodu minitab 18.

Razmotrite mogu?nost vašeg u?eš?a u programu i obavestite nas pre 24. juna, putem mejla ili li?no, ukoliko ste zainteresovani m4s streaming download. To ?e ujedno biti i vaša prijava za u?eš?e u programu, za koje je uslov posedovati  B1 nivo znanja portugalskog jezika, prema CEFR directx 11.1.

Budu?i da je broj u?esnika programa ograni?en na 30, prijave ?e, ukoliko bude bilo potrebe, morati da pro?u odre?en proces selekcije u kome ?e odluku o u?esnicima programa doneti predstavnici CLP-a u Pragu flash player 11.

Kona?an odgovor o realizaciji projekta kao i o u?esnicima u programu o?ekuje se najkasnije do 30. juna.

Za sve nedoumice i dodatne informacije vezane za program, možete se obratiti na ovu adresu ili li?no u Centru Kamoiš u toku radnog vremena (ponedeljak – ?etvrtak od 11h do 15h) pc 레이싱 게임 다운로드.