Nova praksa u školi španskog jezika Granada

Нема коментара на Nova praksa u školi španskog jezika Granada

Nakon uspešno realizovane prakse u proteklim semestrima, Društvo hispanista u saradnji sa Školom španskog jezika „Granada“ raspisuje novi konkurs za sticanje prakse Download CartoonWarsgunner.

„Granada“ je škola specijalizovana za španski jezik. Postoji ve? 15 godina i radi po najsavremenijim metodama prilago?enim evropskim standardima (Marco de Referencia Europeo) c# sqlite 다운로드.

Trajanje prakse: 1 mesec (po?etak prakse: 08.05.2013)

Zaduženja:  Tokom prakse, kandidat koji bude odabran u?estvova?e, pod nadzorom, u procesu pripreme i organizacije nastave Create a love simulation download. Bi?e u mogu?nosti da prisustvuje ?asovima na kojima se radi sa razli?itim starosnim grupama i tako imati uvid u dragoceno petnaestogodišnje iskustvo u radu zaposlenih u ovoj školi.

Kriterijumi za odabir: Odlu?ni, ta?ni, veoma motivisani kandidati, voljni da u?e i da se usavršavaju, kandidati koji sebe vide u profesorkom pozivu.

Rok za prijavu: poslati  kratak CV i motivaciono pismo do 5. maja na e-mail: praksedh@gmail.com, sa naznakom „Praksa- Granada“.

Uslovi: biti student hispanistike/diplomirani hispanista, kao i ?lan Društva hispanista.

Napomena: ukoliko niste ?lan Drustva hispanista, informacije o u?lanjenju možete prona?i na ovom linku.

Prijave kandidata koji ne ispunjavaju navedene uslove ne?e biti razmatrane.

Ukoliko imate nedoumice u vezi sa prijavljivanjem na praksu, posetite deo FAQ na ovom linku.

Praktikanti ?e po završetku prakse dobiti pismo preporuke i sertifikat o obavljenoj praksi.