Seminar za profesore španskog jezika

Нема коментара на Seminar za profesore španskog jezika

Institut Servantes u Beogradu, izdava?ka ku?a Edinumen i Data Status vas pozivaju na seminar za profesore koji ?e se održati u Institutu Servantes u subotu 23 red hood riding. marta.

Seminar traje tri sata i participacija iznosi 1.100 din. koja pokriva troškove organizacije. Na kraju seminara u?esnici ?e dobiti sertifikat od Instituta Servantes i poklon od organizatora Only tout.

Program kursa

Nema više dosadnih doma?ih zadataka: interaktivne aktivnosti u u?ionici i van nje

U mnogim slu?ajevima razvijanje pismenog izražavanja prepušteno je individualnom radu van u?ionice Download cheditor. Upravo ovakav na?in rada omogu?ava vrednovanje ostvarenog ali ne i procesa, zapostavljaju?i teško?e koje pismeno izražavanje predstavlja našim polaznicima 영화 겟아웃 다운로드. Na seminaru ?e se  pažnja  usmeriti na interaktivne aktivnosti koje omogu?avaju integrisanje vlastitih veština i sposobnosti razumevanja i usmenog izražavanja sa razvojem strategija koje poboljšavaju pismeno izražavanje Lee Sun-hee Foxby Download.

10.00 – 11.30h – I deo seminara
11.30 – 12.00 – pauza za kafu
12.00 – 13.30 – II deo seminara

Predava?: Glorija Kinjones Simistera

Diplomirala je pedagogiju i engleski jezik na Centralnom univerzitetu u Ekvadoru hdclone 다운로드. Tako?e, diplomirala je romansku filologiju, španski i portugalski, na Univerzitetu u Be?u. Radila je kao mentor na brojnim preduniverzitetskim programima photo for the band pc version. Kao profesor španskog radila je u razli?itim institucijama (privatne škole jezika, narodni univerziteti i na Univerzitetu primenjenih nauka Sankt Polten) it to your phone. Danas Glorija Kinjones Simistera radi kao profesor u Austrijskom institutu za Latinsku Ameriku i završava master studije koje obuhvataju neuropsihologiju i obrazovanje na Univerzitetu u La Riohi photoshop cs6 무료 다운로드.

Mesto održavanja:

Subota 23. mart, 10.00 – 13.30h
Institut Servantes
?ika Ljubina 19
11000 Beograd

NAPOMENA: Neophodno je prethodno se prijaviti seminar putem telefona 065/ 301 78 19 ili na e-mail adresu dejan.petrovic@datastatus.rs

Izvor : http://www.belgrado.cervantes.es/rs/